Marko Grubnić i Maja Šuput komentirali nezgodu s tortom: "Sva sreća da reklame traju sto godina..."

Instagram Screenshot
Vidi originalni članak
  • Može se reći kako su Maja Šuput i njen stilist Marko Grubnić u posljednjoj emisiji Plesa sa zvijezdama uspjeli zasjeniti sve natjecatelje
  • Naime, Maja je dobila tortu od slastičarke Ivane Čuljak, a Asim ju je nespretno „gurnuo“ na njenu lijepu haljinu
  • Napokon su voditeljica i njezin stilist progovorili o samom incidentu

Novu epizodu showa "Ples sa zvijezdama" obilježila je nezgoda s tortom u kojoj su glavnu ulogu igrali Asim Ugljen i Maja Šuput. Naime, Maja je dobila tortu od slastičarke Ivane Čuljak, a Asim ju je nespretno „gurnuo“ na Majinu lijepu haljinu. Sve skupa je izgledalo dosta neočekivano, a Maja se činila u potpunom šoku.

Međutim, pjevačica i voditeljica brzo se snašla te je iskoristila reklame kako bi pobjegla iza kulisa i pomoć zatražila od prijatelja i modnog stilista Marka Grubnića. Mnogi su se pitali radi li se o dogovorenoj spački, obzirom da je Grubnić promptno reagirao i imao za nju spremnu novu haljinu,. "Ajmo unutra", rekao je on smireno i pojurio skidati haljinu s pjevačice. Evo što je objavio na svome Instagramu i rekao o spomenutom događaju.

"Svaki surovi profesionalac (poput mene) koji radi Live emisiju, UVIJEK ima u garderobi rezervnu kombinaciju... Hvala @i.do.weddings.hr što ste uvijek uz mene u mojoj garderobi, spasili ste show... ❤️ #unstoppable", napisao je Marko.

Za In Magazin Grubnić je rekao da ako nema u garderobi, ima u autu: "Ja uvijek imam rezervnu kombinaciju, uvijek imam plan B jer sam stvarno ziheraš" te je dodao: "Snašli smo se, ne bih nam poželio još takvih situacija jer je jedna bila dovoljna" 

Stars Maja Šuput krstila Blooma, a lovac Dean Kotiga napisao mu je pjesmicu: "Nek' mu ime bude Cvjetko"

Maja je rekla kako se potpuno pogubila, ali "sva sreća da reklame traju sto godina i da imamo puno stvari u garderobi". Pjevačica i voditeljica je dodala:

"Ja sam došla doma, onda sam mužu to pričala dva sata, tome nije bila kraja"

A što se tiče Asima Ugljena, na svom se Facebooku osvrnuo na svoj nastup i javno ispričao radi nezgode.

"Neopisivo cijenim profesionalizam i jedan od najdražih mi ljudi za suradnju je Maja Šuput. Dugo se poznajemo i imamo više zajedničkih gaža i svaki put kada sam sa njom radio, uživao sam jer s njom uvijek lako, ugodno, zabavno i divno raditi. Jer je vrhunski profesionalac koji je uvijek na visini zadatka. Tako je bila i sinoć. Žao mi je zbog haljine, iskupit ću se, a čim drugim, doli tortom. 😉 Bitno je da si se snašla kao što se uvijek snađeš. Znaš da te volim, carice", napisao je.

Maja je na svom Instagramu kasnije otkrila da mu ništa ne zamjera. "Dragi Asime, šaljem ti pusu. Samo ljubav", napisala je.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr