Marijana Batinić za prvu je šetnju s kćerkom Rozom odabrala sjajnu jesensku modnu kombinaciju

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Prvu zajedničku šetnju s kćeri Rozom voditeljica Marijana Batinić ovjekovječila je fotografijama koje je rado podijelila na društvenim mrežama
  • Za tu prigodu odjenula je sjajnu jesensku kombinaciju u kojoj su do izražaja posebno došle kaubojke zmijskog uzorka
  • Voditeljica je priznala kako je trenutno posvećena odgoju dviju kćeri te je privremeno zapostavila  i televiziju i društvene mreže

Voditeljica Marijana Batinić nedavno je drugi je puta postala majka. Na svijet je 17. rujna stigla malena Roza, a dva tjedna kasnije obitelj se zaputila u prvu šetnju. Ovaj događaj ovjekovječili su fotografijama koje su potom postavili i na društvene mreže. "Pala je prva šetnjica. Ne znam kako je vama, ali meni je trebalo pola dana da izađem iz kuće...", stoji u priloženom opisu. Ove riječi nije propustila prokomentirati njezina dobra prijateljica, glumica Nataša Janjić koja joj je proučila: "Dođi da vidiš kako je s dvoje pelenaša! Svaki izlazak kao na vikend putovanje".

Stars Kako ti se sviđa genijalni maslinasto zeleni kombinezon Franke Batelić? Znamo brend i cijenu

Budući da se od rođenja druge kćeri voditeljica se nije pretjerano oglašavala na društvenim mrežama, njezini pratitelji su s radošću dočekali ovu objavu. Za ovu posebnu priliku 39-godišnjakinja je odlučila odjenuti fantastičnu jesensku modnu kombinaciju.

Tamni kombinezon upotpunila je balonerom boje cigle te atraktivnim kaubojkama zmijskog uzorka uz koje je pridodala i malenu prošivenu torbicu. Pratiteljice joj se nisu libile iskazati komplimente pa je tako jedna prokomentirala sljedeće: "Predivno izgledaš, divna kolica, čizme fantastične, a lutkica mala uživa".

Moda 5 modela čizama koje uvijek izgledaju fantastično s trapericama

A o tome kako se ponovno snalazi u ulozi mame nekoliko tjedana stare bebe Marijana je progovorila za RTL kazavši: "Uživamo u besanim noćima. Šalim se, naravno. Beba je dobra, lijepo napreduje, mirna je, uhvatim par sati sna u komadu, ne radim ništa drugo. Privremeno sam zapostavila i televiziju, portale, društvene mreže. Potpuno sam posvećena kćerima". Voditeljica je priznala i kako joj je petogodišnja kći Ena od velike pomoći te se sjajno snašla u ulozi velike seke.

Life&style Samohrana majka uložila je 12 kuna u posao sa šljokicama, a danas zarađuje milijune

Također je u spomenutom razgovoru istaknula kako se njezina svakodnevica ne razlikuje od uobičajenog života majki s prinovom. "Cijeli dan sam u punom pogonu, dojim svaka dva do tri sata, presvlačim pelene, kuham, spremam, vrte se perilice i sušilice. Većinu dana sam u pidžami, ali stignem se gotovo redovito tuširat. Dan mi izgleda baš kao i većini mama u tim prvim tjednima", otkrila je Marijana.

Posjeti Miss7.24sata.hr