Marijana Batinić radila dva treninga zaredom pa se ozlijedila: "Umisilila sam da sam Lara Croft"

Instagram@marijana_perinic Marijana Batinić ukočila je u jesensku garderobu
Vidi originalni članak
  • Naša poznata voditeljica, Marijana Batinić ozlijedila se na treningu
  • Marijana je na Instagram storyjima opisala kako je došlo do ozljede
  • Priznala je kako se „precijenila“ jer od ljeta nije trenirala

Voditeljica Marijana Batinić vrijedno vježba za projekt koji još drži u tajnosti, zajedno s Natašom Janjić Medančić, Lejlom Filipović i Viktorijom Rađom, kod plesne koreografkinje Larise Lipovac. No, jučer je Marijana prilikom uvježbavanja koreografije doživjela nezgodu i ozlijedila se.

Na videu koji je prvo na svoj Instagram story prvo postavila Nataša Janjić Medančić, a Marijana zatim podijelila, može se vidjeti Marijanu u ležećem položaju na podu dok joj Viktorija Rađa, Lejla Filipović i Larisa Lipovac pokušavaju pomoći. Nataša ju je upitala „što je bilo?“, na što je Marijana šaljivo odgovorila „staračka leđa“, no na storyju je napisala i objašnjenje:

„Ovo ti se dogodi kad ne treniraš mjesecima pa se odlučiš vratiti u formu u tri dana“ napisala je Marijana pa dodala „Naravno da ni trenerima nisam rekla da imam dva različita treninga jedan iza drugog“.

Na sljedećim storyjima pokazala je prvi trening u teretani i to pod elektrosimulacijom, koji je odradila samo sat vremena ranije. Za kraj je na storyju poručila da nastavlja s treninzima i u teretani i u plesnom centru „samo ne u istom danu, pogotovo dok se ne vratim u formu“, a zatim i objasnila zašto misli da je došlo do ozljede na drugom treningu:

„Evo zašto me presjeklo u leđima. Jer mi je od ljeta svaki dan Božić, @saproslimmingclinic mjesecima me nije vidio, bila dvaput pa ga nakon toga opet izbjegavala, trenirala nisam od ljeta i onda bih sve u dva dana, e nećeš kume, a vodila u međuvremenu @tridvajedan _kuhaj“, opisala je razlog svoje ozljede voditeljica.

Stars Marijana Batinić kćeri za rođendan posvetila dirljivu objavu: “Hvala za svaki osmijeh, zagrljaj i poljubac”

Posjeti Miss7.24sata.hr