Margot Robbie u scenarij je ubacila poljubac s Bradom Pittom, preko veze. Sad objašnjava... Nepotrebno

Pixsell Margot Robbie na premijeri filma 'Amsterdam'
Vidi originalni članak
  • Dugo očekivani film Margot Robbie i Brada Pitta, 'Babilon', stiže u kina za samo nekoliko tjedana
  • Prema riječima same Margot, prikazuje ništa drugo do 'ikonski' poljubac između njih
  • Margot je poljubila Brada Pitta u jednoj sceni, premda to nije bilo napisano u scenariju…

Hedonistička hollywoodska scena potaknuta drogama pozadina je radnje u filmu 'Babilon', filma u kojem je puno zvijezda za koji se očekuje da će biti sljedeći film 'THE film' nakon što bude objavljen kasnije ove godine.

Freywille Ovaj zaboravljeni trend vraća se u modu na velika vrata

Buka oko ovog epskog filma, s Bradom Pittom i Margot Robbie u glavnim ulogama, već raste nakon što je u rujnu objavljen trailer, oslikavajući blistavo vrijeme ranih dana Hollywooda. Vidi se konzumacija droga, divlji ples i, hm... borba zmija čegrtuša. Da ne spominjemo neobjašnjivog slona.

Ali, očito, scena poljupca nije bila u izvornom scenariju - zapravo ju je smislila Margot Robbie, koji je očito imala skrivenu želju. Izjavila je u jednom intervjuu: „To nije bilo u scenariju, ali sam pomislila, "Kad ću inače dobiti priliku poljubiti Brada Pitta? Jednostavno ću to učiniti. Bila sam živčana... jako, jako živčana.“

Margot je dodala da je o svojoj ideji razgovarala s redateljem Damienom Chazelleom prije nego što se odlučila za poljubac. „Rekla sam, "Damiene, mislim da bi Nellie samo poljubila Jacka", a Damien je rekao, "Pa, mogla bi… čekaj, čekaj. Pa ti samo želiš poljubiti Brada Pitta." A ja sam rekla, "Oh, pa tuži me. Ova prilika mi se možda više nikada neće ukazati'“. A on je rekao: “Pa, što se tiče lika, mogla bi“. „I ja tako mislim.“ odgovorila sam

Također je opisala snimanje kao 'ono što će postati kultna scena poljupca', tako da zvuči kao da je pokrenula kotačiće za doista nezaboravan filmski komad sa svojim kolegom glumcem.

Margot Robbie je zadnje vrijeme jako zaposlena žena, budući da također glumi u nadolazećem filmu o 'Barbie', uz Ryana Goslinga, Kate McKinnon, Emmu Mackey i Ncuti Gatwa.
Life&style 37 stvari koje sigurno nisi znala o kultnom božićnom filmu 'Zapravo ljubav'

Posjeti Miss7.24sata.hr