Maja Šuput se za poslovnu konferenciju odlučila na modnu kombinaciju koja je za neke - pretjerana

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Pjevačica Maja Šuput poput prave pčelice Maje neumorno radi pa je tako u samo 24sata obišla tri događanja na različitim krajevima Hrvatske
  • Nakon showa "Supertalent" i dodjele beauty nagrada, Maja se zaputila u Šibenik gdje je sudjelovala na panelu o važnosti glazbe u ugostiteljstvu
  • Pažnju javnosti privukla je atraktivnom odjevnom kombinacijom koji su mnogi prozvali neumjesnom za jednu poslovnu prigodu - što ti misliš?

Već i ptice na grani znaju kako je Maja Šuput Tatarinov velika radoholičarka, ali svoj status je ponovno opravdala podatkom da je u jednom danu odradila čak tri nastupa. Naime, nakon što je u nedjelju navečer sjedila u vrućoj stolici žirija showa "Supertalent" u ponedjeljak ujutro je već bila na dodjeli beauty nagrada odakle se sa suprugom Nenadom zaputila u Šibenik. Pjevačica je ondje sudjelovala na panel diskusiji ZAMP32, koja se odvijala u sklopu Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke, a čija je tema bila važnosti glazbe za uspjeh u ugostiteljstvu.

Stars Evo što sam sve naučila od Maje Šuput: 5 životnih lekcija popularne pjevačice

Možda bi ova poslovna konferencija ostala poznata samo užem krugu stručnjaka iz područja turizma, no Maja se pobrinula ovo događanje uspješno lansirati u medijski prostor. Pažnju je više nego uspješno privukla odabranom modnom kombinacijom, koja je za mnoge bila primjerenija nastupu na pozornici, nego poslovnoj prilici.

Make up troboj Evo zašto sam se zaljubila u ovu maskaru i zbog čega me odmah "kupila"

Odjevena u asimetričnu ljubičastu mini haljinu uz koju je uparila bijeli sako te bijele visoke čizme nije se libila pokazati svoje atribute. Štoviše, fotografi su je za vrijeme trajanja panela uhvatili u pozama kojih se ne bi posramila ni Sharon Stone. Svoj modni odabir naglasila je nizom modnih detalja: bijelom torbom i sunčanim naočalama, masivnom ogrlicom, zlatnim satom i narukvicom s natpisom "Tatarinova" koju joj je suprug poklonio za 40-ti rođendan. Bez obzira smatrali ovu modnu kombinaciju priklanom za održanu prigodnu, jedno je sigurno - Maja uspješno podiže atmosferu ma gdje stigla!Što ti misliš o ovoj modnoj kombinaciji?

Posjeti Miss7.24sata.hr