Maja Šuput je trudna! ''Samo nam je ova karika nedostajala za naš svemir''

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Maja Šuput svoje fanove danas je raznježila zaista divnom viješću da je u četvrtom mjesecu trudnoće
  • Pjevačica je na svojem Instagram profilu objavila da očekuje dijete sa suprugom Nenadom Tatarinovim
  • Sretnom paru mnogi su uputili čestitke, a među njima je bila posebna i ona Majinog bliskog prijatelja

Maja Šuput često priredi iznenađenja svojim obožavateljima, a posljednjom objavom na Instagramu definitivno je nadmašila sva očekivanja. Naime, pjevačica je objavila kako, godinu i pol nakon vjenčanja, sa suprugom Nenadom Tatarinovim čeka prvo dijete.

Mosni odabir Maja Šuput je zbog jedne posebne večere ponovno odjenula svoju vjenčanicu

"Iznenađenje! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puno veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir", napisala je Maja.

Pjevačica je dodala kako je malo reći da su ona i suprug u sedmom nebu kao i da je riječ 'uzbuđenje' za njih sada dosegnulo novu dimenziju. 

''Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću... Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Wish us luck", dodala je.

Vijest da će estradni par postati roditelji oduševila je mnoge Maine pratitelje na Instagramu koji su joj uputili mnoštvo čestitki

Čestitali su joj kolege i prijatelji poput Nine Badrić, Sonje Kovač, Ivana Šarića, Semente Rajhard i drugih, a svom profilu bliski prijatelj Marko Grubnić paru je uputio posebnu čestitku. 

"Napokon mogu i ovako javno čestitati od srca. Obećanjem da ću razmaziti bebicu više i od mame i od tate", napisao je modni stilist. 

Svijet slavnih Maja Šuput je objavila sliku s mamom Danicom, a mnogi kažu da izgledaju kao sestre

Podsjetimo, Maja i Nenad Tatarinov vjenčali su se 2019. godine u Istri.

Čestitamo budućim roditeljima!

Posjeti Miss7.24sata.hr