Maja Šuput i J. Lo pokazale spavaće sobe i što u njima rade, no nisu svi povjerovali u istinitost njihovih objava

Instagram@ tihanaharapinzalepugin
Vidi originalni članak
  • Ako naizgled obične fotografije iz spavaće sobe objave pjevačice Maja Šuput i Jennifer Lopez, nesumnjivo je da će one postati prava senzacija
  • Domaća pjevačica se pohvalila izgledom nove spavaće sobe, dok je latino diva pokazala kako izgleda njezin odmor u trenutcima između snimanja filma
  • Obožavatelji su ih obasuli nizom komplimenata, no obje su izložene i kritikama na račun prezentiranog izgleda pa su se neki zapitali i je li sve to samo predstava za javnost

Pjevačica Maja Šuput svoje je obožavatelje ovoga puta pustila u vlastitu spavaću sobu. Riječ je o doista impresivnoj prostoriji u koju je uključen i otvoreni walk-in ormar. Fotografije interijera, koje je 41-godišnjakinja objavila na Instagramu, otkrivaju i kako je u nju dograđen i poseban dio, svojevrsna make-up baza sa stolićem za šminkanje. Naravno tu je i veliki bračni krevet, a obožavatelje je posebno oduševilo projekcijsko platno postavljeno u središtu spavaće sobe.

Life&style Ovo će biti 5 najpopularnijih trendova u spavaćim sobama tijekom ove godine

"Ja bi živjela u toj sobi bez beda", poručila joj je Influencerica Ella Dvornik, a oduševljenje ovim luksuznim uređenjem nisu krili ni ostali Majini pratitelji. "Koja divota... ne bi se makla od te sobe... imaš i pravo... uživaj", "Kino na aparatima", "Živote, kako bih voljela da sam tu u sobi. Soba iz snova", samo su neki od komentara u kojima pratitelji nisu krili oduševljenje uređenjem prostorije.

Maja Šuput skoro je zgotovila dječju sobu; pogledaj kako je postigla bajkoviti ambijent

Pjevačima je također priznala kako je i za nju ova soba za nju  "san snova" te da je "baš poput kina". Pošto je navela da je u posljednjih godinu dana pogledala sve što ju je zanimalo, pratitelje je zamolila da joj daju nove filmske preporuke. "Volim sve OSIM horora i SF- a pogotovo na ovoj mega rezoluciji gdje imaš dojam da si u filmu koliko je stvarno", ustanovila je Maja.

A njezina riječ bila je zapovijed za brojene obožavatelje pa su se tako preporuke nizale u komentarima. A za sve one koje zanima što je to Maja na kraju pogledala, odgovor je "Čudo u sedmoj ćeliji", emotivni turski film dostupan na Netflixu.

Ispod fotografije su se našli i komentari koji analiziraju sređeno izdanje u kojem pjevačica gleda film. "Ja kad gledam film, izgledam kao da sam iz kontejnera ispala, a ova em žbuka šminke em frizura", ustanovila je jedna komentatorica. A Maja nije jedina pjevačica čija je fotografija iz spavaće sobe izazvala lavinu komentara.

S društvenih mreža Nina Kraljić ponovno iznenađuje! Na Instagramu je objavila fotografije na kojima je gola

To je, po tko zna koji put, uspjelo latino divi Jennifer Lopez koja je odlučila s obožavateljima podijeliti kako to izgleda kada ona odmara u pauzama od snimanja filma. Pjevačica i glumica se trenutačno nalazi u Dominikanskoj Republici gdje snima akcijsku komediju 'Shotgun Wedding'.

Je li to moguće? Jennifer Lopez bez trunke šminke reklamira svoje proizvode, izgleda kao da nema ni 30

Na Instagramu je objavila atraktivnu fotografiju koja ju prikazuje u trenutcima odmora. "Najljepša žena na svijetu", "Predivna si", "Nije pošteno koliko si lijepa", samo su neki od komplimenata koji su se redali ispod spomenute fotografije. No, kao i u Majinom slučaju, bilo je onih koji su izrazila sumnju u to da J.Lo doista ovako izgleda u trenutcima odmora te da je to još samo jedna uspješna predstava za javnost. Bilo kako bilo, moramo priznati da obje dame izgledaju fantastično!

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr