"Ma lažeš da ovako izgledaš!" Iva Šarić pokazala liniju tri mjeseca nakon poroda i pratitelje ostavila u nevjerici

Instagram@lejla.fili Iva Šarić
Vidi originalni članak
  • Sportska modna kombinacija u kojoj je manekenka Iva Šarić pozirala za fotografiju koju je objavila na svom Instagramu uspješno je privukla i našu pažnju
  • Kratki top i uske tajice otkrili su kako 32-godišnjakinja ima doista zavidnu liniju koju je postigla tri mjeseca nakon rođenja sina Adriana
  • Isto su zamijetili i njezini brojni obožavatelji, koji su je obasuli komplimentima na račun izgleda, ali i čuđenjem zbog brzog vraćanja na "staru liniju"

Manekenka i voditeljica Iva Šarić objavila je na Instagramu vlastitu fotografiju s ciljem da se pohvali novom frizurom. Ipak, pažnju njezinih pratitelja privukla je zavidna linija koju je 32-godišnjakinja demonstrirala odjevena u kratki top i tajice.

Naime, manekenka je početkom travnja rodila svoje treće dijete, sina kojemu je s partnerom Brunom Petkovićem nadjenula ime Adrian, a mnoge je zadivio kratki vremenski rok u kojem je stesala liniju.

Life&style Iva Šarić i Bruno Petković dobili su sina, malog Adriana nogometaš je već držao na rukama

"Top", "Ma lažeš da ovako izgledaš", "Ženo, savršenstvo si", "Najljepša na ovim prostorima", "Blago Bruni!", "Gledajte kako izgleda žena s troje djece, kao avion", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave. Istu su komentirale i brojne dame, koje su baš poput Ive, svojevremeno bile okrunjene titulom ljepote.

"Loša si mamice da je to čudo", u šali joj je napisala bivša miss Hrvatske Universe Ivana Paris, dok je nekadašnja miss Hrvatske Antonija Bračulj konstatirala: "Da te sretnem negdje u gradu i da te ne znam, ne bi rekla da si mama troje djece. Znači curetak."

Tatjana Dragović pozirala s kćerkom maturanticom, a komplimenti se nižu: Kao sestre ste!

Life&style "Imam 34 godine i šest sinova, a trenutno sam sedmi puta trudna i nadam se da je djevojčica"

Manekenka je potom objavila i prvu fotografiju najmlađeg sina, odnosno njegovih nožica. Podsjetimo, uz Adriana, Iva je majka 7-godišnjeg sina Carlosa i 5-godišnjeg Leona, dvojice dječaka koje je dobila u braku s bivšim nogometašem Jerkom Lekom. Fotografije dječaka rado dijeli na društvenim mrežama te ne skriva koliko uživa u majčinstvu.

Posjeti Miss7.24sata.hr