Luka Nižetić i La Lana kod Nevene Rendeli: Iznenadit ćemo vas tako da ćete pasti u nesvijest!

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • U šestoj emisiji talk-showa 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' voditeljica je iz svog online dnevnog boravka ugostila pjevača Luku Nižetića, a iz svog doma pridružila im se i La Lana
  • U opuštenoj i zabavnoj atmosferi u novom terminu emisije utorkom, Lana i Luka prisjetili su se zajedničkih trenutaka iz početaka svojeg poznanstva, progovorili o svojim planovima, a i odgovarali na brzopotezna pitanja
  • Odgovarajući na pitanja fanova Luka i Lana otkrili su hoće li pored svoja dva dueta snimiti i treći

Karakterističnim uzvikom''ae' pozdravila je Nevena Rendeli svoga gosta, splitskog pjevača sa zagrebačkom adresom Luku Nižetića  i tako otvorila šestu epizodu emisije 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' koja je dobila svoj novi termin utorkom, a u opuštenom i zabavnom druženju dodatni dašak zabave unijela i gošća, pjevačica Lana Jurčević, odnosno La Lana

Na početku ugodnog druženja iz svog doma Luka je kratko komentirao važnu temu koja ovih dana puni medijske stupce – smrti Afroamerikanca Georgea Floyda. Luka je istaknuo kako ga ova stvarnost podsjeća na scenarij serije ''Black Mirror''. ''Moramo se svim snagama boriti protiv toga, ali moramo kretati sami od sebe. Na kraju krajeva, znamo da to sve dolazi iz obitelji. Od malih nogu djeca se trebaju učiti pravim vrijednostima i da za bilo kakve povrede ljudskog dostojanstva treba napraviti kazne i sankcije poslije kojih se ne može nikada više u životu oporaviti'', rekao je splitski pjevač. 

Vedrinu u život popularnog pjevača i vlasnika restorana Fabrika na Visu unosi i mali nećak Jozo, sin njegove sestre Petre Nižetić koja živi u San Franciscu. Otkrio je kako mu pjeva pjesme online i priča priče kojih je sam autor. ''On je toliko živ! Ne čujemo se dva, tri dana, već je veći i pokušava nešto novo reći. Ne možeš ga uhvatiti ni za glavu, ni za rep. Žilav je'', rekao je Luka i zapjevao dječju pjesmicu ''Zeko i potočić''  za koju sam kaže da mu je bila najdraža pjesmica iz djetinjstva, a zbog koje je nerijetko i plakao.

Osim stihova dječje pjesmice na radost mnogih obožavatelja Luka Nižetić je zajedno s gošćom La Lanom otpjevao njihov veliki hit ''Prava Ljubav''.

Pjevački par posebno su razveselile zajedničke fotografije iz prošlosti. ''Ja sam baš hipster, a ti Britney Spears'', komentirao je Luka jednu od njihovih zajedničkih fotografija s crvenog tepiha. Lani se posebno svidjela fotografija s njezinog koncerta u Ciboni za koju je komentirala kako se prikazuje proživljavanje svih emocija iz singla ''Prava ljubav'' ovog pjevačkog dua. A posebno je oduševila fotografija na kojoj se na Luki može naslutiti neobičan detalj. ''Ja ne vidim ovdje ništa osim Lukinog repića. Ljudi moji, koliko smo mi tu vodili bitke. Luka si je zabrijao da će imati repinu i repina je tu'',  nasmijala se Lana. 

Pjevačica se osvrnula i na svoj zaokret prema inozemnoj karijeri odnosno potpisivanju svjetskog ugovora netom prije situacije s epidemijom čime je postala prva hrvatska pjevačica koja je potpisala ugovor s Warner Music Group

''Da mi se to sve dogodilo sa 18 godina, vjerojatno bih si zbog situacije koja je nastala iščupala već pola kose. Sada se već skupilo nekog iskustva i sazrijevanja tako da se nisam previše živcirala. Stvari na koje ne možeš utjecati, ne možeš. Možeš iskoristi to vrijeme da radiš neke druge stvari, na primjer, na pjesmama'', ispričala je Lana i najavila novi singl. 

Stars Goran Bogdan u gostima kod Nevene Rendeli otkrio vidi li se u ulozi oca i je li uopće zaljubljive prirode

Lana je trebala svoj drugi singl snimati vani, ali neke vokale počela je već snimati u Zagrebu. Nije ni Luka bio besposlen. Iako nije nastupao za vrijeme korone, našao je način kako da bude kreativan. ''Mi glazbenici se stalno imamo potrebu izražavati na kreativan način. Kako nismo mogli nastupati, koristili smo druge kanale da uveseljavamo publiku. Tako sam se popeo na krov svoje zgrade, bend je snimio svoje dionice u svojim kućama i to smo spojili kao 'rooftop live'. Ludi su dobro reagirali i baš sam sretan zbog toga'', ustanovio je Luka i izrazio nadu da će koncerti krenuti što prije. 

Pjevački duo najavio je da će snimiti novi singl i kako je to samo pitanje vremena. ''Iznenadit ćemo vas tako da ćete pasti u nesvijest'', rekao je Luka. 

Prva emisija "Postajem party animal" rekla je Barbara Kolar Neveni Rendeli u showu 'miss7 Friday live'

U brzopoteznim  pitanjima Luka je otkrio kako prednost daje Splitu nad Zagrebom, Engleskoj  pred Amerikom, a iako ne jede meso u zadnje vrijeme prednost bi dao ćevapima nad pljeskavicom. Uživa više u leđnom stilu plivanja nego u prsnom, radije se opušta uz TV nego radio, a otkrio je kako voli usisavati. Lani je draži Harry Potter nego Spiderman, a iako je 's mesom na vi'' radije bi izabrala roštilj nego pečenje. Pjevačica bi se prije odlučila za moć nego novac, a nije se mogla odlučiti je li za tim Meghan ili Kate

Friday live s Nevenom Rendeli i gostima Nina Badrić otkrila Neveni što joj strašno smeta: "Vrši se estetski teror nad svakom glazbenicom da je to već postalo degutantno"

U ugodnom društvu vrijeme je brzo proletjelo, a koliko je bilo zabavno na obiteljskom okupljanju možeš otkriti u snimci šeste emisije 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' koja je dostupna je na Facebook stranici miss7 i missBlog kao i YouTube kanalu i na miss7 Instagramu.

Posjeti Miss7.24sata.hr