Lucija Lugomer najavila je sudjelovanje u 'Plesu za zvijezdama' i u videu pokazala plesačke vještine

Instagram@gisou
Vidi originalni članak
  • Naša najpoznatija plus-size manekenka, Lucija Lugomer najavila je svoje sudjelovanje u showu “Ples sa zvijezdama
  • Lucija je simpatičnom objavom svojeg novog izazova nasmijala mnoge
  • Ova zabavna emisija omiljena među publikom ponovno se vraća na male ekrane

Poznati show “Ples sa zvijezdama” vraća se na male ekrane ovog proljeća, objavila je Nova TV. Zabavni plesni show okupit će brojne poznate hrvatske zvijezde, a uz njih i vrhunske profesionalne plesače.

Naša poznata plus-size manekenka, Lucija Lugomer (28) na svojem je Instagramu pratiteljima najavila svoje sudjelovanje u showu “Ples sa zvijezdama”. U kratkom videu Luciju se može vidjeti kako oponaša pokrete profesionalne plesačice. U opisu ispod objave Lucija je napisala: “S ponosom vam napokon mogu reći da ćemo se gledati preko malih ekrana! Ples sa zvijezdama Hrvatska, stižem.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LUCIJA LUGOMER (@lucija_lugomer_official)

Poznatu manekenku koju prati gotovo 145 tisuća ljudi, mnogi su ispod objave obasuli oduševljenim komentarima u kojima su joj čestitali na budućem sudjelovanju. Mnoge je njen simpatičan video i nasmijao. Domenica Žuvela koja će također nastupati u showu, napisala joj je „Legendice“, a među brojnim drugim komentarima su i „Ja već imam favorita“, „Čestitke, jedva čekam gledati“, „Ma lažeš. Ajme jedva čekam ovo!“ i drugi.

S društvenih mreža Lucija Lugomer objavila fotografiju u kupaćem, pratitelji joj zahvalili za potporu "nesavršenima"

Lucija je u intervjuu za Dnevnik.hr rekla da najviše osjeća strah od plesova koji zahtijevaju dosta plesačkog iskustva, ali i fizičke spreme. „Posebno bih istaknula paso doble. Stil plesa koji mi najbolje ide bih rekla da je linijski ples. Linijski ples spada u kategoriju društvenih plesova i samim time dobivam sigurnost i samopouzdanje jer nisam sama u toj 'vatri'“, priznala je Lucija.

U intervjuu je otkrila i što očekuje od showa: „Od showa očekujem dobru zabavu, lijepo životno iskustvo te bogatstvo znanja. „

Iako popis svih kandidata još nije objavljen, poznato je da ćemo uz Luciju Lugomer u showu kao jednu od natjecateljica gledati i pjevačicu Domenicu Žuvelu. 

Stars Rene Bitorajac objavio video iz 'Plesa sa zvijezdama' iz 2006.: "Tko se više promijenio, ja ili Maja Šuput?"

Posjeti Miss7.24sata.hr