Ljiljana Fajfer za miss7: "Lidija Bačić nije se ispričala ni meni ni mojoj prijateljici"

Instagram/@lidijabacic
Vidi originalni članak
  • U petak navečer je u Zagrebu došlo do incidenta u koji je navodno upletena pjevačica Lidija Bačić 
  • Lidija je, prema pričama svjedoka, nepropisnim parkiranjem u Varšavskoj ulici onemogućila nesmetani prolazak pješacima 
  • Na kraju je s prolaznicama izbio i fizički obračun, a jedna od sudionica, Ljiljana Fajfer, nam je ispričala što se dogodilo, dok je Lidija samo kratko komentirala slučaj

Pjevačica Lidija Bačić je navodno u petak predvečer bila dio prilično neugodnog sukoba. Naime, nepropisnim je parkiranjem automobila za koji je policija potvrdila da pripada Lidiji Bačić u Varšavskoj blokiran dio ulice zbog čega su dvije prolaznice, gospođa Ljiljana Fajfer i njezina prijateljica, morale nastaviti hodati po cesti. Dok su zaobilazile auto, prijateljica je slučajno dohvatila retrovizor Audija i tako je sve počelo.

BEAUTY Želiš da tvoja koža izgleda mlađe? Onda nikako ne bi trebala zanemariti ovo osnovno pravilo

Postoji i video

Kristijana Urem, Ljiljanina kći, je o svemu tome obavjestila na svom Facebook profilu napisavši: "Večeras u Varšavskoj, napad Lidije Bačić na moju mamu i njenu prijateljicu, koja je onkološki pacijent i na njenog malog psa... prvo se nepropisno parkirala na nogostupu, tako da su ju morale obilaziti i pri tome sići na cestu. Mamina prijateljica je rukom slučajno zakačila za retrovizor, nakon čega je mega fuj "zvijezda" izletjela iz auta, nogom udarila psića i maminu prijateljicu odgurnula, pri čemu je žena udarila glavom u zid...kada je vidjela da ju prolaznica sa druge strane ulice snima, gurnula je moju mamu na pod i pobjegla autom....čeka se policija..." Uz izjavu je objavila i video koji je snimila slučajna prolaznica koja je željela ostati anonimna.

24sata je jutros objavio da su iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili o dojavi tog incidenta koji se zbio u Varšavskoj ulici u 19:30 sati nakon čega su izašli na teren kako bi napravili zapisnik.

Life&style Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela

"Bila je izrazito agresivna"

Kontaktirali smo gospođu Ljiljanu koja nam je rekla: "Radi se o jednoj zaista ružnoj priči koju ne bih nikome poželjela. Gospodična Bačić je bila izričito agresivna. Parkirala je tako da se pored njenog auta apsolutno nije moglo proći pa smo prijateljica i ja morale hodati po cesti. Moja je prijateljica još k tome onkološki bolesnik, a jedna od posljedica koje je zadobila na kemoterapiji je utrnulost stopala, dakle nema osjećaja u njemu pa je odjednom posrnula, zahvatila Lidijin retrovizor i malo udarila rukom po staklu - govori nam gospođa Ljiljana i nastavlja:

"Retrovizor se pritom zatvorio, Lidija je ljutito izletila iz auta vičući: 'K*čko, ti ćeš meni retrovizor!" i udarila joj psa nogom, malenog maltezera, i vratila se u auto. Mi smo nakon toga poslikale registraciju i nju u autu, na što je ona ponovno izletjela van i to s takvom agresijom... Dohvatila je moju prijateljicu za ruku, gurnula ju nakon čega je prijateljica posrčući prošla širinu kolnog ulaza koju bi mogla otprilike procijeniti na 3-5 metara. Naposlijetku je lupila glavom o zid. Na to sam ja krenula vičući prema njoj pa je i mene gurnula jer je primijetila da ju s druge strane ceste snima jedna djevojka mobitelom. Ja sam također pala na pod, a Lidija je pobjegla u auto pritom uopće ne obraćajući pažnju ni na mene ni na moju prijateljicu, a kamoli da se ispričala. Pozvale smo policiju, oni su uzeli izjavu i sad čekamo daljnji razvoj događaja", prisjeća se još uvijek potresena gospođa Ljiljana koja je k tome i dijabetičar.

Lidija samo kratko o svemu

"I tu nije problem Lidija Bačić kao Lidija Bačić, nego ponašanje koje nije oprostivo nikome. Ja sam užasno iscrpljena, cijelu noć nisam spavala, a u ponedjeljak ću i posjetiti svog liječnika da mi da nešto za smirenje". 
Lidijin je menadžer za 24 sata prokomentirao: "Nemamo komentara, priča nema veze s istinom", dok se Lidija oglasila na Instagramu fotografijom na kojoj piše: "Svaka priča ima dvije strane, zapamtite to prije nego budete sudili".

 

Posjeti Miss7.24sata.hr