Lejla podijelila uspomenu, ali svu pažnju je privukao Tarikov modni izbor

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Lejla Filipović već nas odavno oduševljava svojim modnim stilom, ali trudi se i njezin suprug Tarik Filipović
  • Poznati par nerijetko se voli modno uskladiti, a Lejla se prisjetila kako im je to polazilo za rukom prije 14 godina
  • Pored uvijek lijepe Lejle ovaj put je pozornost nam je privukao modni detalj njezinog supruga 

Lejlu Filipović mnogi obasipaju samim peticama kada je u pitanju modni stil. Njezine kombinacije nerijetko nas inspiriraju pa smo na bivšoj miss Hrvatske mogli vidjeti kako odlično kombinira trenirku, nosi romantične haljine ili kapute. Pa i na fotografiji staroj točno 14 godina na kojoj pozira u društvu supruga Tarika Filipovića, Lejla je odlično uskladila blagdanski outfit. Međutim, pozornost u modnom smislu ipak privlači nešto drugo.

Stars Poljupcem pred objektivom Lejla i Tarik raznježili mnoge: "Hollywood nema takav par!"

Naime, na vrlo zanimljiv styling tada se odlučio popularni voditelj koji je, iako u prigušenim zimskim bojama, crnoj i sivoj, pozornost plijenio visokim crnim muškim čizmama u koje je zataknuo hlače. Pomalo iznenađujuće od voditelja 'Milijunaša' kojeg smo na malim ekranima uglavnom naviknuli viđati u klasičnim odijelima, zar ne? Malim odstupanjem od klasičnog stila, Tarik je dao naslutiti da je ipak spreman za pokoju modnu pustolovinu koju bi možda ovih dana prigrlili i poneki modni trendsetteri. No, možda je samo spremno poslušao savjet svoje modno nepogrešive supruge?

S društvenih mreža Lejla je još jednom pokazala kako divno nosi najtraženiji komad sezone. Pronašle smo slične

U svakom slučaju, voditelj i glumac odlično parira svojoj supruzi koja je zračila pravim blagdanskim raspoloženjem. Hit komad svakako su visoke baršunaste čizme boje vina koje je kombinirala uz romantičnu haljinu s plavim uzorkom, a zanimljivo je vidjeti i Lejlu sa šiškama koje izvrsno pristaju njezinom obliku lica. 

Supružnici koji će na Silvestrovo proslaviti 13. godinu braka nerijetko se modno usklade, a kako je to izgledalo kroz godine njihovog odnosa Lejla se nerijetko voli prisjetiti na društvenim mrežama. 

Mnoštvo komplimenata lijepa 44-godišnjakinja pobrala je i za fotografiju na kojoj se prisjetila kako su izgledali na snimanju jedne kampanje prije 10 godina. "Jedna od dražih zajedničkih fotkica", napisala je svojedobno Lejla, a mnogi su uzvratili komplimentima poput: ‘’Divni’’, ‘’Krasni ste’’…

Moda Lejla Filipović opet nas inspirira: pogledaj njezinu jednostavnu kombinaciju za šetnju gradom

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr