Lana Klingor objavila kako ju je muž osvojio 'na prevaru'. Sad i druge žene dijele na koju su foru pale...

Instagram@lanatheklingor Lana Klingor Mihić
Vidi originalni članak
  • Poduzetnica, kuharica, uzgajivačica pasa... Lana  Klingor Mihić podijelila je zanimljivu priču
  • Objasnila je kako je pala na riječi svog supruga Ante Mihića, a zapravo su to bili stihovi Miroslava Ilića
  • "O sunce ti tvoje, kako sam pala na foru. Al' neka sam", kaže Lana i dodaje da se toga često prisjete

Ex pjevačica i strastvena kuharica Lana Klingor Mihić otkrila je kako ju je zapravo osvojio njezin suprug Ante. Lana je s pratiteljima na Instagramu podijelila zanimljivu priču o suprugovim ljubavnim 'uletima' zbog kojih je bila sigurna da je veliki romantik. Naime, ispričala je zanimljivu anegdotu o dosjetljivosti svog supruga Ante Mihića s kojim danas ima tri kćerke. 

Stars Lana Klingor zbog stava prema prehrani našla se na meti fitness trenera: "Volim jesti jako, a želim biti mršava"

"Jel' vi ustvari znate da me Mihić dobio i osvojio na stihove Miroslava Ilića "Božanstvena ženo"?? Znala sam u teoriji 'ko je Miroslav Ilić, ali bome ni jednu njegovu pjesmu. I kad je Mihić noću krenuo s porukama "Ti si moja božanstvena žena, vezala nas ljubav, bla, bla" ja sam bila gotova. Mislila sam si kakav romantičan lik."

"Onda par godina kasnije, on i ja vani, oko nas tamburaši i krenu oni "Božanstvena ženo, sve ću da ti dam, vezala nas ljubav kao noć i dan" …. A ja, mooooolim? O sunce ti tvoje, kako sam pala na foru. Al' neka sam. U ovakvim trenucima kad se zavalim u njegov zagrljaj, najčešće se toga sjetimo. Na koji ulet ste vi pali? Pišite mi u komentaru i dajte sve od sebe", napisala je Lana u svojoj objavi uz fotografiju na kojoj pozira zagrljena sa suprugom. Potom su i druge žene podijelile svoje priče.

"Priča za unuke, kako je baka upoznala didu. Slupala auto pa otišla prijaviti štetu na vozilu, a dida je bio procjenitelj šteta. Procijenio i auto i baku. 11 godina kasnije jubav još cvjeta", napisala je jedna osoba. "Nismo se poznavali, samo dopisivali, bio mi je rođendan i ispekla sam si tortu, a on je rekao da ću i ja njemu peći kolače i na prvi spoj mi je donio prašak za pecivo i rekao da ću za svaki sljedeći put dobiti drugi sastojak. I tako sad ja njemu pečem kolače", napisala je druga.

"Slušaj ovo... tu večer kad smo se upoznali pričali smo o metlama...  i na svu tu priču o metlama,čovjek mi kaže: vodit ću te na more na ljeto,bit ćeš moja žena i rodit ćeš mi djecu...i znate šta? Otišla sam to ljeto na more s njim...a gdje sam danas?? U braku sa istim čovjekom i imamo blizance....ili je prorok ili je sudbina! Pa šta nije rekao da ćemo dobiti na lotu", ispričala je još jedna žena svoju priču.

"Pao je on na moj ulet u Hitnoj! Naime, malo tko u 1 ujutro zalijepi oko Superbond ljepilom. Pozvonila sam na zvono hitne i eto me! Od tad se šalimo da sam se zaljubila s jednim okom, te da nisam dobro vidjela! To potvrđuje i činjenicu da je ljubav slijepa", podijelila je svoju anegdotu Lanina pratiteljica.

Lana Klingor s 40 se vraća pjevanju: 'Zrele godine nisu prepreka u ostvarivanju vlastitih želja!'

Pjevačica, strastvena kuharica, poduzetnica, majka triju djevojčica sve to je Lana Klingor Mihić, a sa suprugom će u svibnju proslaviti 9 godišnjicu braka. Klingor Mihić jednom je prilikom otkrila i kako smatra da nije tipična žena u smislu partnerice, supruge ili majke. "Smatram da nema toga što ne mogu, ja sam u stanju sama nosit ormar s trećeg kata ako to odlučim, imam svoje ja i nisam tip žene kojom se može upravljati i svakako nisam tip žene koju će muž postaviti na svoje mjesto, a ona tu treba ostati", rekla je.

Stars Čini se da bi nam svima dobro došla psihoterapija - Lana Klingor otkrila je koja je njena

"Nisam tražila superiornog muškarca koji će skrbiti o meni. Tražila sam ravnopravnog partnera u svemu, a takvih je malo. A to pak mogu samo jaki i stabilni muškarci. Upravo takvog sam pronašla u svom mužu", objasnila je Lana koja je supruga upoznala na jednoj hokejaškoj utakmici Medveščaka za koju je on radio PR. 

Posjeti Miss7.24sata.hr