Lana Klingor danas slavi 40. rođendan te poručuje: ''Ovo su najbolje godine mog života i dišem punim plućima''

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Bivša pjevačica, a danas kuharica i influencerica Lana Klingor Mihić slavi 40. rođendan
  • Tim se povodom osvrnula na svoj život te je napisala kako je ponosna na svoju obitelj i ono što je stvorila
  • Čestitkama su se pridružile i brojne slavne osobe kao što su Nina Badrić, Sandra Perković, Marko Grubnić, Nataša Janjić te brojni drugi

Za bivšu pjevačicu i PR stručnjakinju, a danas kuharicu, influencericu i uzgajivačicu pasa Lanu Klingor Mihić danas je veliki dan. Kao što smo iz njezine posljednje Instagram objave mogli vidjeti, Lana danas slavi 40. rođendan. Tim povodom Lana je objavila fotografiju u bijeloj haljini na preklop s crnim točkama te lakiranim gležnjačama dok u rukama drži veliki buket cvijeća.

MODA Obilježit će mjesece pred nama: Nakit u ovoj boji ponovno je IN!

Uz fotografiju je napisala: ''Evo me u klubu #40. U najboljoj varijanti, na pola sam puta. Sad se postavlja pitanje gdje sam/što sam. U očima drugih, iskreno ne opterećujem se. U ogledalu, vidim ženu koja ja prošla puno, isplivala kad su mora bila nemoguća, koja je imala sve kad se činilo da nema ništa, koja je pronašla čovjeka svog života o kojem bih mogla napisati knjigu. Imam troje djece i tek 9 pasa, i najbolje se osjećam upravo s njima. Kroz moj život prošlo je puno ljudi, odlazili su i dolazili, pa sad kad gledam ishlapili su oni kojima sam se najviše davala, što me priznajem boljelo, ali me puno naučilo. Naučilo me da je u životu najvažniji onaj moj mikrosvijet u kojem trenutno živim i da je obitelj moja svetinja, moja crkva, vjera, pozornica i ring. Sve drugo će doći i proći. Hvala onima koji moj život čine ljepšim, prijateljima koji su pokazali da su prijatelji i kad gore požari oko mene, a ne samo kad im služim i dajem sve svoje, pa čak i preko zdravog razuma. Ovo su najbolje godine mog života i ja dišem punim plućima.''

U samo nekoliko sati Lanina objava je prikupila gotovo devet tisuća lajkova, a među brojnim čestitarima bio je i velik broj poznatih Hrvata. Lijepe želje su joj tako uputili Marko Grubnić, Marijana Batinić, Nataša Janjić, Sandra Perković, Nina Badrić, Ljupka Gojić Mikić, Nevena Rendeli te brojni drugi. 

Sretan rođendan Nina Badrić proslavila je 48. rođendan, a jedna gesta ju je pritom posebno ganula

Inače, Lana sa suprugom Antom i kćerima Kiarom, Marlom i Mikom te brojnim psima uživa u kući nedaleko od Zagreba, a često nas obiteljskim situacijama uveseljava na Instagramu. 

Posjeti Miss7.24sata.hr