Keanu Reeves se nakon 20 godina prvi put pojavio u javnosti s djevojkom! Pogledaj kako izgledaju zajedno...

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Na dodjeli filmskih nagrada u Los Angelesu 55-godišnji glumac Keanu Reeves prvi puta je u svojoj 35-godišnjoj karijeri pozirao na crvenom tepihu s djevojkom
  • Nova odabranica njegova srca je 46-godišnja umjetnica Alexandra Grant, a par je svoju vezu javno obznanio upravo na ovoj dodjeli
  • Glumac već desetljećima uspješno skriva svoj ljubavni život pa je mnogo obožavatelje ova vijest posebno razveselila 

Glumac Keanu Reeves iznenadio je svjetsku javnost pojavivši se na dodjeli LACMA Art + Film Gala Presented by Gucci u Los Angelesu u pratnji nove djevojke. Riječ je o 46-godišnjoj svestranoj umjetnici Alexandri Grant. Bio je ovo prvi službeni izlazak para u javnost, a lavinu rekcija izazvao je budući da je ovo prvi puta u glumčevoj da je uopće na crvenom tepihu pozirao u pratnji djevojke. Također, ljubavni život već desetljećima drži podalje od očiju znatiželjnika pa su se mnogi iznenadili kada su shvatili kako je srce proslavljenog glumca sretno zauzeto.

Moda Pogledaj kako je Kate tek sitnim detaljem podignula cijelu modnu kombinaciju

Osim ljubavi, ovaj dvojac povezuje i poslovna suradnja koja je započeta radom na realizaciji knjige "Oda sreći i sjenama" za koju je Keanu pisao poeziju, a Alexandra ju je opremila ilustracijama. O njihovoj vezi počelo se šuškati prije nekoliko tjedana kada su uočeni u romantičnoj šetnji, no par se tada nije očitovao o naklapanjima.Također, dosad su se već nekoliko puta zajedno pojavili na umjetničkim događanjima, no tvrdili su kako je isključivo riječ o prijateljskoj suradnji.

Dirljivo Mladenci su na svom vjenčanju pustili leptire, ono što se dogodilo je dirljivo do suza

Ovoga puta, par je odlučio okrenuti ploču i javno iskazati svoje emocije. Nakon prvog službenog zajedničkog pojavljivanja, Internet su preplavili komentari oduševljenih obožavatelja koji su sretni što imaju priliku Keanua vidjeti sretnog i zaljubljenog prvi puta nakon što je u tragičnoj prometnoj nesreći izgubio zaručnicu Jennifer Syme.

Posjeti Miss7.24sata.hr