Kći Toma Cruisea i Nicole Kidman objavila rijedak selfie i pokazala kako zarađuje za život

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Isabella Kidman Cruise neobično je aktivna na Instagramu u posljednje vrijeme zog čega je pokrenula nagađanja
  • Osim što je objavila selfie što rijetko čini, kćer nekadašnjeg holivudskog para pozvala je pratitelje da pogledaju njezine nove radove koje prodaje na svojoj stranici
  • Međutim, mnogi su primijetili da u posljednje vrijeme i lajka objave svoje mame Nicole Kidman s kojom nije baš u dobrim donosima pa nagađaju da je na pomolu njihovo pomirenje

Nicole Kidman i Tom Cruise u braku koji je trajao od 1990. pa do 2001. godine posvojili su dvoje djece - kćer Isabellu 1992. godine, a sina Connora tri godine kasnije. Isabella i Connor odrastali su bez svjetla reflektora. Štoviše, poznato je da Isabella zazire od medijske pozornosti, a i na svome Instagram profilu rijetko objavljuje svoje fotografije. Zato je nedavna objava 28-godišnjakinje na društvenoj mreži, crno-bijeli selfie, izazvala pozornost medija. Zabundana do grla s piercingom na licu (septumom) Isabella je ostavila poruku svojim Instagram pratiteljima.

Svijet slavnih Kći Nicole Kidman i Toma Cruisea rijetko to čini, ali sad je objavila svoju fotografiju. Evo kako danas izgleda

‘’Isto lice, novi printevi sada dostupni u shopu’’, napisala je kratko kćer svojim nekadašnjeg slavnog holivudskog para.

Isabella, umjetnica, zapravo je reklamirala webshop na svojoj stranci bellakidmancruise.com gdje prodaje svoje ilustracije odnosno predmete sa svojim printevima poput platnenih torbi, maskica za mobitel, t-shirtova i sličnog u rasponu cijena od 8 do 85 dolara (50 do 530 kuna). 

Na njezinom Instagram profilu također se mogu pronaći njezina apstraktna umjetnička djela živopisnih boja koja prodaje po cijeni od 30 dolara (oko 190 kuna). 

Crno bijeli portret objavila je poslije selfija u rujnu 2020. godine.

U prosincu prošle godine strani mediji pisali su kako holivudska zvijezda Tom (58) pokušava nagovoriti Bellu da živi s njim u njegovom londonskom penthouseu. Isabella živi sa suprugom, IT savjetnikom Maxom Parkerom, u skromnoj kući s tri spavaće sobe u Croydonu u južnom Londonu, a susjedi kažu da joj je draži miran život daleko od reflektora.

Mediji prenose kako se nedavno zahvalila svome ocu za sve što je napravio za nju, ‘jer bi se inače utopila u vlastitim problemima da joj on nije bio potpora’. 

Odnos s mamom Nicole

Nakon što je došao krah braku Toma i Nicole par je neko vrijeme dijelio skrbništvo na Isabellom i Connorom. Međutim djeca su se vrlo brzo odlučila za Toma i Scijentološku crkvu u kojoj su odrasli. 

Mnogi su zaprepašteni izgledom usvojenog sina Nicole Kidman i Toma Cruisea, naglo se promijenio

Nicole u medijima nikad nije voljela pričati o djeci kako im ne bi narušila privatnost, prije dvije godine je otvorila dušu za australski WHO magazin. ''Oni su odrasli i sposobni su donositi vlastite odluke. Odlučili su biti scijentolozi, a moj posao majke je voljeti ih'', rekla je tada aludirajući na njihovo vjersko opredjeljenje.

Međutim, iako se otuđila od majke još nakon razvoda holivudskih supružnika 2001. mediji pišu kako bi majka i kćer mogli biti na tragu pomirenja kako je Bella od nedavno počela lajkati Nicoline objave na Instagramu. 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Your browser doesn’t support HTML5 video

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Posjeti Miss7.24sata.hr