Kći Nicole Kidman i Toma Cruisea rijetko to čini, ali sad je objavila svoju fotografiju. Evo kako danas izgleda

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Glumci Nicole Kidman i Tom Cruise u braku su bili od 1990. pa do 2001. godine
  • Tijekom braka posvojili su dvoje djece, kćer Isabellu (28) i sina Conora (25)
  • Unatoč tome što imaju slavne roditelje, oni zaziru od medija te se tek rijetko može vidjeti kako oni danas izgledaju

Jedan od najpoznatijih holivudskih parova iz 90-ih godina prošlog stoljeća svakako su glumci Nicole Kidman i Tom Cruise. U svom braku, koji je trajao od 1990. pa do 2001. godine par je posvojio dvoje djece, kćer Isabellu 1992. godine, a sina Conora tri godine kasnije. Nakon što je braku došao kraj par je neko vrijeme dijelio skrbništvo nad djecom, a vrlo brzo su se djeca odlučila za Toma i Scijentološku crkvu u kojoj su odrasli.

Iako su joj roditelji poznati, Isabella zazire od medijske pozornosti, a tek tu i tamo na svom Instagramu podijeli svoju fotografiju. Posljednji put to je učinila prije par dana, a uz objavu je napisala: ''Sve što svjetluca je zlato... Oh, čekaj, to je još jedan Instagram filter''. 

Na toj fotografiji se može vidjeti kako je odjevena u crnu kapu i majicu uz dodatak zlatnog nakita. Na Instagramu ju prati gotovo 13 tisuća ljudi, a profil se uglavnom sastoji od njezine umjetnosti koja uključuje ilustracije, fotografije prirode i ulica Londona u kojem živi te majica na kojima su njezini crteži. 

Stars Julianne Moore i njezina djeca: sin kao da nema veze s njom, ali kći je mamina kopija

Iako je ova fotografija iznenadila sve, na profilu se može pronaći još jedan selfie na kojem se Bella još bolje vidi. Crnokosa 28- godišnjakinja tako na rukama ima male tetovaže u boji, a u nosu piercing.

Nicole u medijima nikad nije voljela pričati o djeci kako im ne bi narušila privatnost, prije dvije godine je otvorila dušu za australski WHO magazin. ''Oni su odrasli i sposobni su donositi vlastite odluke Odlučili su biti scijentolozi, a moj posao majke je voljeti ih'', rekla je tada aludirajući na njihovo vjersko opredjeljenje. Kako strani mediji pišu, Bella je od 2015. godine u braku s britanskim IT savjetnikom Max Parkerom. 

Svijet slavnih Ne pada jabuka... Sjećaš se filmova i serija u kojima su slavni glumci glumili sa svojom djecom?

Na kćerino vjenčanje poznati roditelji nisu došli, no Tom je platio cijeli obred i slavlje, a mnogima je bilo i neobično da ni Nicole nije bila na vjenčanju iako je u to vrijeme boravila u Londonu na snimanju filma. Nakon udaje, u rijetkom istupu za medije, Isabella je demantirala da je u lošim odnosima s roditeljima.

Posjeti Miss7.24sata.hr