Katy Perry uredila je vilu kako baš i ne bismo očekivale, a posebno nam se sviđa detalj u kuhinji

Instagram/@katyperry
Vidi originalni članak
  • Šljokice, boje, zgodni detaljčići…svojom osebujnom i veselom pojavom Katty Perry instantno podiže raspoloženje
  • No, kad je riječ u uređenju vile na Beverly Hillsu pjevačica njeguje ipak nešto sofisticiraniji stil u prirodnim bojama
  • Ukusno uređenu vilu s tek pokojim ekstravagantnim detaljem 35-godišnjakinja je stavila na prodaju, a nama se posebno sviđa jedan detalj u kuhinji

Pjevačica Katy Perry jedna je od onih osoba koja se ne boji prigrliti svoju prpošnost. Njezin razigrani modni stil nadahnut je crtićima i svim poklonima pop kulture, a čak i kada se odluči za svečanije toalete veselje i razigranost donosi kroz neobične boje kose ili zabavne modne dodatke. No, kada  je u pitanju uređenje svoga doma 35-godišnjakinja je ipak zatomila svoju eklektičnost, a interijer začinila tek pokojim osebujnim prizorima. Vidljivo je to na fotografijama interijera njezine vile u Beverly Hillsu koju se pjevačica stavila na prodaju samo mjesec dana nakon što je sa zaručnikom, glumcem Orlandom Broomom, dobila kćerkicu Daisy Dove Bloom.

Stars Katy Perry i Orlando Bloom dobili su kćerkicu. Romantično ime otkrili su u izjavi za UNICEF

Imanje koje je kupila prije samo dvije godine ima 410 kvadrata, a pjevačica ga prodaje za 7,95 milijuna dolara (oko 51 milijun kuna), pola milijuna dolara (oko tri milijuna kuna) više od svote koju je izdvojila za kupnju nekretnine, navodi LA Times. 

Budući kupac svakako može računati na privatnost kako se vila nalazi na gotovo hektaru zemlje u omiljen prebivalištu zvijezda, Hidden Valleyju

Glavni kat kuće uključuje dvije spavaće sobe s kupaonicom kao i posebne medijske sobe za opuštanje sa šankom. U kuhinju zalazi obilje prirodnog svjetla koje otkriva prozračan i svijetao interijer podignut  namještajem u pastelnoj nijansi zelene boje. Mnogima će se svidjeti kamin u blagovaonskom dijelu kuhinje koji, sigurni smo, stvara posebno ugodnu atmosferu za vrijeme jela. 

Domovi poznatih Kakva raskoš! Zaviri u kuhinje osam poznatih dama, u kojoj bi ti najradije kuhala?


Iznad glavnog kata prostiru su dva privatna krila. Jedan od njih skriva glavni apartman s walk-in ormarima i prostorom za odmaranje. 

Nova nekretnina Julia Roberts kupila raskošnu kuću u gradu kojeg obožava. Pogledaj unutrašnjost zdanja od 8 milijuna dolara...

U drugom krilu smjestili su se spavaća soba s kupaonicom, uredski prostor i teretana. 

Iako su karakteristike skuće sjajne, mnoge bi mogla osvojiti upravo prostrana okućnica na koju se pruža pogled s terase, predvođene za druženje s obitelji i prijateljima. Dvorište krase i bazen, travnjak te cvijećem i biljkama pomno uređene površine. 

Katy Perry i zaručnik Orlando Bloom dobili su kćerkicu Daisy Dove Bloom krajem kolovoza nakon što je pjevačica vijest o trudnoći najavila u video spotu za pjesmu Never Worn White. Par je zaručen od prošle godine a vjenčanje, planirano za ovu godinu u Japanu, odgodili su zbog restrikcija vezanih za pandemiju. 

Orlando ima i devetogodišnjeg sina Flynna s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Kerr. Katy je kratko bila u braku s glumcem i komičarem Russellom Brandom, a Daisy je njezino prvorođeno dijete. 

Posjeti Miss7.24sata.hr