Katy Perry otkrila je zašto se još nije udala za Orlanda Blooma nakon tri godine zaruka

Shutterstock Katy Parry otkriva zašto se ne želi još vjenčati
Vidi originalni članak
  • Nakon tri godine zaruka pop pjevačica konačno objašnjava zašto se još nije udala za dugogodišnjeg partnera
  • Naime, Katy Perry i Orlando Bloom jedan su od najzgodnijih holivudskih parova
  • Par je 2019. objavio zaruke nakon tri godine veze, a premda su zaručeni tri godine, nema naznake vjenčanja

Već neko vrijeme kruže glasine da je Katy Perry nesigurna oko svoje odluke da se uda za slavnog glumca. Međutim, pop pjevačica je odbacila takve optužbe rekavši da čeka da kaže „UZIMAM“ dok se par ne bude mogao vjenčati na udaljenom i posebnom mjestu.

Budući da je pandemija COVID-19 otežavala putovanja, Perry je objasnila kako je „zabava daleko od kuće“ odgodila njihove planove za vjenčanje. „Još uvijek se trudimo da to funkcionira, ali svaka dva mjeseca je kao 'nova varijanta'! Nova varijanta!“ rekla je u nastupu u emisiji „The Kyle and Jackie O Show“.

Stars Ovo je najgora navika Orlanda Blooma, Katy Perry kaže da je odvratna!

Bloom je zaprosio Perry tijekom večere u veljači 2019. godine „Mislio sam da ćemo vidjeti neku vrstu umjetnosti nakon obroka, ali ukrcali smo se u helikopter. Imali smo šampanjac, a kutija s prstenom bila je u džepu njegove jakne“, rekla je Perry.

Inače, o vezi pjevačice i glumca počelo se šuškati još 2016. godine. Bili su često zajedno na dodjeli „Zlatnog globusa“, ali su opovrgavali bilo kakvu primisao na vezu. Međutim, vrlo brzo su se tadašnje pretpostavke medija obistinile te su njih dvoje provodili zajedno čak i obiteljske blagdane. To je bio znak da su doista u vezi. Ali, to nije dugo potrajalo, 2017. godine su prekinuli vezu. 

Stars Tajne zaručničkih prstenja: Skrivena značenja 10 prstena kojima su se zaručile slavne dame

Koliko su brzo prekinuli, još brže su se pomirili te su 2018. službeno obznanili svoju ljubavnu vezu. Godine 2019. je Bloom zaprosio pjevačicu, dobili su u međuvremenu i kćer, ali datum vjenčanja još nije poznat… 

Posjeti Miss7.24sata.hr