Kate Middleton se trećeg dana jubileja odlučila za upečatljivu boju, a pažnju je ukrala i princeza Charlotte

Pixsell Kate Middleton i kćer Charlotte na trećem danu proslave kraljičinog jubileja
Vidi originalni članak
  • Trećeg dana proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete II. vojvotkinja Kate Middleton izgledala je izuzetno elegantno u društvu supruga i dvoje starije djece
  • Kate je nosila dugački, žarki kaput crvene nijanse koja je slična nijansi crvene boje na velškoj zastavi
  • Dok je kraljica proslavu pratila preko televizije, ispred palače se okupila kraljevska obitelj, a pažnju je osim Kate ukrala i princeza Charlotte u mornarskom kaputu Amaia

Na trećem danu proslave kraljičina platinasta jubileja vojvotkinja Kate Middleton izgledala je jako elegantno u društvu supruga princa Williama i dvoje starije djece, sedmogodišnjom Charlotte i njenim godinu dana starijim bratom Georgeom. Vojvotkinja od Cambridgea nosila je dugački, žarki kaput crvene nijanse koju sigurno nije slučajno odabrala. Naime, slična nijansa crvene je i boja na velškoj zastavi.

Moda Kraljevske dame su blistale, ali bijela elegancija Meghan Markle oduzimala je dah

Elegantna Kate kaput je sparila s crnim štiklama i minijaturnom crnom torbicom brenda DeMellier Nano Montreal od 295 funti (2584,00 kn). Kosu je nosila podignutu u visoki rep čime je istaknula zlatne naušnice velškog brenda nakita Spells of Love. 

Vojvotkinja i princ pojavili su se u društvu dvoje starije djece koja su se sramežljivo pogledavala dok su ih roditelji poticali da se rukuju i predstave uglednicima. Vjeruje se da je ovo prvi službeni kraljevski posjet Georgea i Charlotte. Njihovo pojavljivanje u Walesu naglašava jedan od važnih ciljeva jubilarnog vikenda — ne samo proslavu kraljičine 70-godišnje vladavine, već i naglašavanje budućnosti i sukcesije monarhije. U Georgeu i Williamu Velika Britanija ima dva buduća kralja.

Nedostajao je jedino princ Louis koji je ukrao show kada se pojavio na balkonu Buckinghamske palače sa svojom obitelji i kraljicom nakon ceremonije Trooping the Color u četvrtak, no koji je vjerojatno premlad za današnji događaj i upoznavanje.

Ljubavna priča kraljice Elizabete II. i princa Philipa: Kraljevski par u braku je bio sedam desetljeća

I dok je Louis prije neki dan bio u središtu pažnje, danas je to svakako učinila neodoljiva princeza Charlotte koja je bila preslatka u svom mornarskom kaputu Amaia tijekom svog prvog pojavljivanja u dvorcu Cardiff. Isti kaputić, vrijedan 140 funti već je nosila na komemoraciji princa Philipa u ožujku ove godine.

Obitelj je upoznala izvođače i ekipu uključenu u poseban koncert za proslavu platinastog jubileja koji se održavao unutar dvorca, uključujući Bonnie Tyler i Owaina Wynna Evansa, a kako kraljica danas proslavu prati iz svoga doma, njene uobičajene dužnosti domaćina preuzet će princ William.

Posjeti Miss7.24sata.hr