Kate Middleton i princ William sele se u novi dom: Udaljen je samo 10 minuta od kraljice Elizabete!

Pixsell/PA
Vidi originalni članak
  • Princ William i Kate Middleton odlučili su se na veliku životnu promjenu
  • Kraljevski par uskoro će se preseliti u Adelaide Cottage, blizu dvorca Winsdor i kraljice Elizabete
  • Stručnjakinja za kraljevsku obitelj tvrdi kako su princ William i Kate Middleton željeli dom izvan Londona, gdje će imati više privatnosti

Nakon vijesti da se Kate Middleton i princ William sele iz palače Kensington, izvori bliski kraljevskoj obitelji sad tvrde da se par odlučio na rezidenciju koja se nalazi blizu kraljice Elizabete, ali i roditelja Kate Middleton.

Kako navodi Marie Claire, princ William i Kate Middleton sa svojom djecom bi se već ovoga ljeta trebali preseliti u Windsor u Berkshireu te biti bliži dijelu svoje obitelji. 

Prema The Sunu, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea već su i odabrali svoj novi dom, a odlučili su se za Adelaide Cottage, povijesnu rezidenciju koja je sagrađena po nalogu kralja Williama IV, 1831., za njegovu suprugu, kraljicu Adelaide. Adelaide Cottage smještena je vrlo blizu trenutne rezidencije kraljice Elizabete, dvorca Windsor, gdje se nedavno preselila.

Life&style Kate Middleton traži novu asistenticu. Evo koje uvjete mora zadovoljavati

Kraljica Adelaide ovaj kraljevski posjed prestala je koristiti nakon smrti svog supruga, kralja Williama IV, a Simon Rhodes, koji je sin Margaret Rhodes, sestrične kraljice Elizabete, posljednji je član kraljevske obitelji koji je živio u Adelaide Cottage, u 2018.

Stručnjakinja za kraljevsku obitelj, Kate Nicholl, navela je razloge zbog kojih su se princ William i Kate Middleton odlučili na selidbu: “Ni William ni Kate nikad nisu bili previše vezani za London, niti su uživali kaos koji vlada u gradu. Iako je njihov dom u palači Kensington sigurno mjesto, često su se osjećali kao da im nedostaje privatnosti.”

Nicholl smatra da će promjena dobro doći i njihovoj djeci, koja vole provoditi vrijeme izvan Londona: “Trebaju bazu koja je blizu gradu tako da lako mogu doći do Londona u slučaju službenih obaveza i javnih događaja. Winsdor se zato čini kao idealan izbor”, zaključila je ova stručnjakinja za kraljevsku obitelj.

Life&style Princeza Charlotte izgleda gotovo identično kao ova 4 pripadnika kraljevske obitelji

Posjeti Miss7.24sata.hr