Karmela čestitala rođendan Akiju Rahimovskom njihovom fotkom iz mladosti i opisala kako su se upoznali

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Voditeljicu Karmela Vukov Colić misli su vratile u 1986. godinu i dana kada je postala punoljetna
  • Toga dana među čestitarima iznenađenja našao se ni manje ni više nego poznati pjevač Aki Rahimovski
  • Karmela je ovu priliku iskoristila kako bi frontmenu Parnog valjka čestitala 65. rođendan

Karmela Vukov Colić odlučila se prisjetiti vlastitog 18. rođendana, a ova njezina odluka nije puki produkt nostalgije za prošlim vremenima, već je objavu na Instagramu iskoristila kako bi poznatom pjevaču Akiju Rahimovskom čestitala njegov 65. rođendan. A kakva ih to "rođendanska poveznica" spaja, Karmela je otkrila u opisu dvije fotografije na kojima pozira s frontmenom Parnog valjka.

Intervju Karmela Vukov Colić: Sto žena, sto menopauzi. Moja nije bila tako strašna

"Upoznali smo se baš na moj 18. rođendan. Usred moje šihte na Radiju 101 banuli su čestitari - moja Tanja i Aki." - otkrila je Karmela te dodala: "Danas sve manje ulijećemo nenajavljeni jedni drugima na vrata, ali je i ovo dobra prilika za čestitku...". Voditeljica je otkrila i kako objavljene fotografije ne prikazuju točan trenutak u kojem se odigrala scena prvog susreta već su nastale nekoliko godina kasnije ispred objektiva Gorana Suljića. Njezinu objavu neki su pratioci iskoristili kako bi i oni slavnom pjevaču uputili čestitke i dobre želje, a nisu izostali ni komplimenti na račun voditeljičinog izgleda.

Zvijezde Maja Šuput je prije 15 godina bila brineta, baš kao i Antonija Blaće. Sjećaš se kako su izgledale?

Osim sjajnim uspomenama, voditeljica se na svojim društvenim mrežama posljednjih dana pohvalila i svojim novim hobijem. Naime, nakon što je napustila posao na javnoj televiziji, Karmela se odlučila posvetiti prvenstveno sebi i svojoj obitelji, a veliko zadovoljstvo pruža joj ručni rad. Tako je pratiocima otkrila i kako se dohvatila šivanja, kao i obnavljanja starog namještaja. Naravno, ova 51-godišnjakinja ne zanemaruje ni svoju ljubav prema kuhanju koju je pretočila u blog 'Ciao Karmela', a upravo je hrana tema i njezine nove emisije 'Recepti svete Hildegarde' koju vodi na Laudato TV-u.

Posjeti Miss7.24sata.hr