Kao u najljepšoj bajci: Raquel Mauri priredila Rakitiću rođendan iz snova

instagram @janko_popovic_volaric
Vidi originalni članak
  • Ivan Rakitić proslavio je 31. rođendan
  • Supruga Raquel priredila mu je tematsku zabavu, a tema je bio seviljski sajam
  • Par Rakitić uživa u obiteljskoj idili s kćerkama Altheom i Adarom

Life&style Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati)

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić u nedjelju je proslavio 31. rođendan, a on i njegova supruga Raquel Mauri jučer su podijelili prekrasne slike s rođendanskog slavlja. ''Kad ti tvoja žena seviljski sajam dovede kući...'' - napisao je Raketa ispod fotografije na kojoj nosi šešir, a okružen je tipičnim španjolskim ukrasima. Na vrhu dekoracija stajao je natpis ''El Rubio'', što u prijevodu znači plavokosi. 

Sretni par koji je u prekrasnoj Sevilli imao i crkveno vjenčanje 20. lipnja 2015. pozirao je i s tortama ukrašenima u seviljskom stilu. Crveno-bijele torte prikazivale su konjanika, šešir i broj godina - 31. Još slađi od prikladnih slatkiša su samo Raquel i Ivan u nježnom poljupcu. ''Hvala ti za nezaboravan dan, ljubavi moja. Volim te, živote moj.'' - napisao je Barcelonin veznjak i zahvalio svima na čestitkama. U komentarima su se oglasili brojni obožavatelji koji su im poželjeli sreću, a fotka je brzo prešla pola milijuna lajkova.

Život Kolegica ti je postala prijateljica? Sve zamke prijateljstava na poslu i kako ih izbjeći

''Sretna sam zbog ovih veselih rođendana i dobre atmosfere. Nikada se nemoj promjeniti!'' - poručila je lijepa Španjolka koja je s našim reprezentativcem dočekala svoju ljubavnu bajku. Upravo njih dvoje jedan su od omiljenih nogometnih parova, a zajednička priča počela im je posve iznenada kada je Raquel u Sevilli radila kao konobarica u blizini hotela u kojem je odsjedao Ivan. On se u nju zaljubio na prvi pogled i nije odustajao dok nije pristala izaći s njim. Njegovo osvajanje urodilo je plodom - Raquel mu je dosad dvaput rekla da! Par se građanski vjenčao 2013. godine, a crkveno vjenčanje održalo se 20. lipnja 2015. godine u seviljskoj katedrali. 

Ovaj sretni par danas ima kćerku Altheu i Adaru, a fotografije iz mirnog obiteljskog života rado dijele na društvenim mrežama. Njihov omiljeni hashtag kojeg uvijek koriste je ''Ujedinjena obitelj nikada neće biti pobjeđena''. Ako je suditi po Rakitićima, uistinu neće! Predivni su, zar ne? 

Posjeti Miss7.24sata.hr