Kao jaje jajetu! Priznajemo, ni sami nismo znali koja je prava Jennifer, a tko dvojnica!

@pocaeve / Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Iako se s vremena na vrijeme zna dogoditi da se mediji raspišu o dvojnicima slavnih osoba, malo je onih koji su toliko slični kao što su to makeup artistica Eve i Jennifer Lopez
  • Iako Eve zna makeupom postići da nalikuje JLo, mnogi su primijetili da joj nevjerojatno sliči i bez šminke
  • Izdvojili smo neke od njezinih fotografija i videa na kojima je sličnost doista zapanjujuća

Poprilično smo sigurni da bi se svatko od nas osjećao i smatrao blagoslovljenim da smo malo više nalik Jennifer Lopez, no iako je puno onih koji bi latino divi voljeli nalikovati, malo je onih s kojima je to doista i slučaj. Doduše, o nekim se latinoamerikankama poput Connie Pene i Janice Garay već znalo pisati kao o dvojnicama slavne pjevačice, no iako spomenute dame imaju slične frizure i stil odijevanja, tek iz rijetkih kuteva izgledaju kao Jennifer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐄 𝐕 𝐄 | 𝐌𝐀𝐊𝐄𝐔𝐏 𝐀𝐑𝐓𝐈𝐒𝐓 (@pocaeve)

Beauty J. Lo kaže da je sa 23 odbila botoks, a da svoj ten duguje jednom proizvodu koji koristi od mladosti

No, to se definitivno ne može reći za dominikansku makeup artisticu s njujorškom adresom - Eve, koja u tolikoj mjeri izgleda poput Jennifer Lopez da je ponekad doista teško razaznati koja je koja. Baš kao i Jennifer, i Eve ima dugu svijetlo smeđu valovitu kosu, a iako makeupom zna postići da nevjerojatno nalikuje pjevačici, mnogi su primijetili da poput latino dive izgleda i kada na sebi nema ni trunkice šminke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐄 𝐕 𝐄 | 𝐌𝐀𝐊𝐄𝐔𝐏 𝐀𝐑𝐓𝐈𝐒𝐓 (@pocaeve)

Stars J.Lo zablistala na naslovnici novog Voguea: 'Cijeli moj život i sve što sam napravila bila je samo ljubav'

'Žena je klon Jennifer Lopez', 'ovo je ludo, mislila sam da gledam JLo kako se šminka, lol', 'izgledaš poput nje i bez šminke', 'vas dvije mora da ste u rodu', 'ubijaš si, ne uspijevam pogoditi koja je koja' i 'ovo nije normalno, mogla bi raditi kao njezina dvojnica' samo su neki od brojnih komentara koje redovito dobiva, a koliko doista izgleda kao njezina sestra blizanka, najbolje je da svatko prosudi sam. Nas je definitivno uspjela zavarati!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐄 𝐕 𝐄 | 𝐌𝐀𝐊𝐄𝐔𝐏 𝐀𝐑𝐓𝐈𝐒𝐓 (@pocaeve)

Posjeti Miss7.24sata.hr