Kakva profinjena ljepota! Ella Dvornik objavila je fotografiju svekrve iz mladih dana

Instagam
Vidi originalni članak
  • Ella Dvornik Pearce odlučila je potkrijepiti teoriju o tome kako njezina mlađa kći Lumi liči na njezinu svekrvu uz pomoć obiteljskih fotografija
  • Na Instagramu je objavila fotografiju Charlesove majke iz mlađih dana, nastalu sedamdesetih godina prošlog stoljeća
  • Za razliku od Elle, njezini pratitelji su uvjereni kako djevojčica više liči na baku Danijelu, nego na baku Deirdre

Influencerica Ella Dvornik Pearce u više je navrata izjavila kako je fascinirana razlikama uočenima između svojih kćeri Balie i Lumi. Fizički izgled zasigurno je jedna od najočitijih, a jednom se prilikom u komentarima našalila kako nije sigurna ni da je mlađa kćer doista njezina. Naime, pratitelji joj nerijetko istaknu kako je dvogodišnja Balie malena kopija svoga oca Charlesa, dok vjeruju kako će Lumi kad odraste biti nalik baki Danijeli.

Dobro nosi godine "Kakva baka, ha?" napisala je Danijela Dvornik pokraj fotke u dvodijelnom badiću

No, čini se kako Ella ipak smatra da je malena djevojčica ipak više nalik svojoj drugoj baki Deirdre pa je tako na svojoj Instagram priči objavila njezinu fotografiju iz mladosti. Objavu je popratila idućim opisom: "Ja sam uvjerena da je Lumi na Charlesovu mamu. Ovo je njena fotka iz sedamdesetih". Crno-bijela fotografija prikazuje pomno sređenu gospođu Pearce u mlađim danima.

Life&style Govorili su im da nisu dovoljno dobre, a pogledaj što su one učinile

Podsjetimo, u čast svoje svekrve, kao i pokojnog oca, Ella je za srednje ime svoje starije kćeri odabrala "Dee". Kada je upitana zašto se baš odlučila na ovu verziju, influencerica je odgovorila sljedeće: "Dee označava imena mog tate ‘Dino’ i Charlesove mame ‘Deirdre’. Tako da ih uvijek nosi sa sobom i kad ih nema."

Posjeti Miss7.24sata.hr