Kako izgledaju kćeri Brooke Shields i koja je nasljedila maminu ljepotu?

Instagram@ torispelling
Vidi originalni članak
  • Kćeri Brooke Shields, Rowan i Grier danas su tinejdžerke, koliko sliče slavnoj i zgodnoj mami?
  • Crvenokosa Rowan više je na tatu, ali je već započela manekensku karijeru
  • U Grier vidimo puno više maminih crta skoro je copy paste Brooke u tim godinama

Brooke Shields ne dijeli često slike svojih kćeri Rowan (17) i Grier (14) na društvenim mrežama, no kad to učini, reakcije su simpatične. Neki se čude koliko joj starija kći ne sliči, drugi koliko joj mlađa sliči. Brooke koja je zbog preslatkog lišca i dugih nogu bila model već kao dijete, s 12 je odigrala glavnu ulogu u filmu Louisa Mallea Pretty Baby glumeći djevojčicu prostitutku u New Orleansu na početku 20. stoljeća. U teen dobi snimlila je i skandaloznu reklamu za Calvin Klein traperice (u kojoj kaže: Znate li što je između mene i mojih straperica? Ništa.), a s 15 i slavni film film "Plava laguna".

LIFESTYLE Ove stvari u kući prljavije su od wc školjke, za jednu ne možemo vjerovati

Danas 55-godišnja Brooke i dalje je lijepa, vitka, duge njegovane kose i ne skriva svoje bore. 

Kćeri Rowan i Grier rodila je u braku sa scenaristom i producentom Chrisom Henchyjem (iz braka s tenisačem Andreom Agassijem nema djece) i djevojčice su danas tinejdžerice. Koliko joj sliče ili ne počelo se sada sve više promjećivati. Na primjer, kad su se njih ti prije dvije godine zajedno pojavile na Hampton Classic Horse Showu u New Yorku. Dok su bile djevojčice, ni sličnost ni razlike nisu bile toliko uočljive premda je Rowan uvijek odskakala svojom jarko crvenom kosom.

No sada kad su starije, jasno je da se Rowan i po mnogočemu drugome uvrgla na tatinu obitelj dok je 14-godišnja Grier prava slatkica, mamina slika i prilika u prvim danima karijere djeteta modela - izuzev toga što ima pjegice po licu. Brooke kaže kako joj je za sada posao mame najdraži od svih koje je radila, no isto tako ne brani im da krenu u svijet modelinga, ali ih sigurno neće gurnuti u tom smjeru, izjavila je jednom - Grier je već s 11 rekla da bi željela biti manekenka.

PRIHVAĆANJE TIJELA Brooke Shields i Helena Christensen: Pa koliko imaju godina ove ljepotice u bikiniju?!

"Mislim da trebaju odrastati na što konvencionalniji način ovdje u New Yorku, s djecom njihove dobi, a ne biti bačene u posao koji stvara tako puno pritisaka. To je surov i demoralizirajući svijet. Osim toga, žele te kad te žele, moraš biti tamo na audicijama i snimanjima, a moja djeca ne propuštaju školu" rekla je u jednom intervjuu.

Unatoč manekenstvu kojim se bavi veći dio života, Brooke je studirala na Princetonu i naglašava koliko joj je škola važna. "Da nisam imala i intelekt na svojoj strani, ta industrija u kojoj nema lojalnosti bi me više "pojela"." Ipak, izgleda da joj kćeri, baš kao i neka druga djeca poznatih, baš žude ući u manekenstvo poput Kaie Gerber i Hailey Baldwin. Pa tako evo i jedne Grierine modne slike u Zac Posen odjeći. Očito se protiv gena ne može...

Posjeti Miss7.24sata.hr