Kakav otac, takav sin! Sličnost Gordona Ramsaya i njegovog jednogodišnjeg sina raspametila fanove

Instagam
Vidi originalni članak
  • Sin Gordona Ramsaya proslavio je svoj prvi rođendan, a obožavatelje je najviše zabavila fizička sličnost oca i sina
  • Najviše šala odnosi se na karakterističan mrzovoljan izraz lica koji je mali Oscar naslijedio od slavnog oca
  • ''Oscar izgleda kao da će se zaderati na nekoga jer nije dobro skuhao ručak'', samo je jedan od mnoštva šaljivih komentara obožavatelja koji se pridružuju u čestitkama


Izjava ‘’kakav otac, takav sin’’ posebno se može primijeniti u slučaju Gordona Ramsaya i njegovog jednogodišnjeg sinčića Oscara koji su oduševili brojne obožavatelje svojom frapantnom sličnošću. Kako bi proslavio sinov prvi rođendan, ‘pakleni kuhar’ na društvenim mrežama objavio je fotografiju na kojoj Oscara drži na ramenima. 

Life&style Slavimo Dan pizze! I to uz najbolji recept za pizza-tijesto slavnog kuhara Gordona Ramsayja

‘’Sretan, sretan prvi rođendan mom malom dječaku. Neka ti bude odličan dan Oscar. Voli te tata’’, napisao je Gordon ispod fotografije. 

Na simpatičnoj fotografiji ne može se primijetiti djetetov prgav izraz lica koji su mnogi obožavatelji usporedili s više nego znamenitom Gordonovom ekspresijom lica koja je postala njegov zaštitni znak tijekom dugogodišnje karijere chefa. 

Kćeri poznatih Nevjerojatna sličnost! Pogledaj, najstarija kći Mille Jovovich njezina je slika i prilika

Fotografija je prikupila više od 209.000 lajkova i preko 14.000 komentara. 

‘’Drugi Gordon Ramsay. Izgleda poput tebe kada se ljutiš na ljude. Sretan rođendan, Oscar’’, Ima tvoj ‘razočaran sam jer nisi poslušao moj savjet'  izraz lica koji smo vidjeli puno puta na tv-u. Sretan rođendan Oscar!, ‘’Oscar izgleda kao da će se zaderati na nekoga jer nije dobro skuhao ručak. Sretan rođendan, dijete’’, ‘’Dječačić ima isti izraz lica kao i njegov tata kada piletina ostane sirova’’, samo su neki od komentara pratitelja.

Djelić proslave rođendana malog Oscara mogli smo i vidjeti u live epizodi '’Ramsay in 10’’ na Instagramu gdje je slavni chef, prije nego što se bacio na pripremu slasnog jela, pokazao svog sina u mini dječjoj kuhinjici gdje slavi rođendan uz obaveznu rođendansku tortu. Čini se kako se velika pozornost nije previše svidjela malom Oscaru koji je zato na trenutak nabacio poznati mrzovoljni izraz lica. Preslatkom Oscaru obitelj je pred gledateljima otpjevala i slavljeničku pjesmicu ‘’Sretan rođendan’’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In case you missed my Live #Ramsayin10 here it is ! Enjoy the full live demo with my favorite sous chef @Oscarjramsay ! Pan down @megan__ramsay !! Post your finished dishes using #Ramsayin10 and who knows....maybe I'll post about it. Can't wait to see Gx

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on

Ovo nije prvi put da su se fanovi raspametili nad velikom sličnošću slavnog oca i njegovog sina. Fotografija na kojoj Gordon leži u krevetu s osmjehom na licu uz sina s pomalo mrzovoljnim pogledom, ispraćena je brojnim šalama

‘’Zašto sin Gordona Ramsayja izgleda kao da će se svaki trenutak izderati na mene, jer sam previše obradila školjke’’

Mali Oscar peto je dijete Gordona Ramsayja i njegove supruge Tane, a 4. travnja proslavio je jednu godinu. Tana i Gordon zajedno imaju Megan (22), Matildu (18) te blizance Jacka i Holly (20).

Posjeti Miss7.24sata.hr