Julia Roberts potpuno se istaknula nesvakidašnjim izborom za crveni tepih

Profimedia/Instagram
Oskarovka Julia Roberts oduševila je svojom pojavom na dodjeli Zlatnih globusa i danas je tema brojnih razgovora
Vidi originalni članak

Slavna glumica Julia Roberts itekako se pobrinula da danas baš svi pričaju o njoj! Naime, umjesto svečane haljine, Julia se na 76. dodjeli Zlatnih globusa pojavila u - hlačama. Dvodijelna kreacija koju je nosila sastoji se od raskošnog topa i elegantnih hlača, a potpisuje je britanska dizajnerica Stella McCartney.

Posebnu pažnju javnosti izazvao je upravo top koji je napravljen od tila u nude nijansi i koji se sa stražnje strane proteže duž cijelog tijela te tako tvori hibrid između haljine i hlača. Zanimljivi top opasan je remenom u istoj boji, a cjelokupni styling upotpunjen je klasičnim crnim sandalama brazilskog dizajnera Alexandrea Birmana te upečatljivim visećim naušnicama i narukvicom s potpisom Chopard

Julia je za svoj modni odabir dobila brojne pohvale svojih obožavatelja na društvenim mrežama koji su je smjestili na popis najbolje odjevenih dama na dodjeli i pohvalili njezin mladolik izgled koji je glumica istaknula blagim make-upom i savršeno oblikovanim valovima. 

ZLATNI GLOBUS 2019. Ostao je bez nagrada, no sinoćnje izdanje Bradleya Coopera je pobjedničko, zar ne?!

Slavna oskarovka ove je godine nominirana za najbolju glumicu zahvaljujući ulozi u Amazonovoj dramskoj seriji "Homecoming", no nagrada je otišla u ruke Glenn Close za ulogu u filmu "The Wife"

Posjeti Miss7.24sata.hr