Julia Roberts 30 godina kasnije ponovno u ulozi "Zgodne žene" - i apsolutno je fantastična!

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Glumica Julia Roberts zaštitno je lice talijanskog brenda Calzedonia s kojim već treću sezonu zaredom javnosti predstavlja svoju kolekciju hulahopki
  • Za  potrebe novog reklamnog spota slavna glumica se prisjetila jedne od svojih najpoznatijih uloga i ponovno zaigrala "Zgodnu ženu"
  • Idućeg ožujka obilježava se točno 30. godina od kada je neobična ljubavna priča Vivien i Edwarda osvojila filmska platna

Glumica Julia Roberts posljednjih je godina ambasadorica i zaštitno lice talijanskog brenda Calzedonia. U zajedničkoj suradnji već treću sezonu zaredom nastaju kolekcije ženstvenih čarapa čiji dizajn potpisuje najpoznatiji osmijeh Amerike. Kolekcije prate dopadljive i duhovite reklamne kampanje, a za ovogodišnju jesensku sezonu producentski tim se odlučio vratiti 30 godina unazad i rekreirati scena iz filma koji je Juliju vinuo u zvjezdanu orbitu - "Zgodne žene".

Life&style Nastavljamo s uređenjem: Prijavi se i osvoji genijalan makeover doma!

Vizualni podsjetnik na lik koji ju je vinuo u zvijezde

Kadrovi su krajem svibnja snimljeni u talijanskoj Veroni kada je 51-godišnja glumica izazvala opću pomutnju i velik javni interes pojavivši se u kratkoj ružičastoj blejzer haljini i najlonkama iz svoje nove kolekcije. Reklama je ovih dana ugledala svijetlo dana, a gorljivi obožavatelji vrlo su brzo povukli reference između filmskih kadrova i promidžbenog videospota. Tako Juliju vidimo kako ponosno nosi niz vrećica koje joj jedva stanu u ruke, pritom na licu imajući blaženi izraz lice baš kao što ga je nekoć imala Vivien Ward. Uz sve to u pozadini se čuju stihovi proslavljenog hita Roya Orbisona "You Got It" koji nam signaliziraju kako ova djevojka "uistinu dobije sve što poželi." Odabir pjesme ovog autora nije slučajan, budući da upravo Orbisonova pjesma "Oh, Pretty Women" odabrana za naslovnu stvar istoimenog kino hita.

Stars Julia Roberts objavila je fotografiju svoje majke iz mladosti - zapanjeni smo koliko joj je nalik

Pedesete joj sjajno stoje!

Unatoč tome što su od njezine glumačke prekretnice prošla već tri desetljeća, Julia izgleda jednako lijepo. Njeno lice i dalje krasi očaravajući smiješak, a prema kadrovima iz spota krase je i sjajne noge. U održavanju mladenačkog izgleda pomaže joj vedar duh, sitne korekcije, ali i maleni beauty trikovi. Tako se primjerice početkom godine odlučila svoju dugu stiliziranu kosu ošišati u bob koji je istaknuo njezine prirodne kovrče, a nova frizura bila je pravi pogodak koji ju je dodatno pomladio.

Posjeti Miss7.24sata.hr