Julia Garner glumit će Madonnu u nadolazećem biografskom filmu koji će raditi sama kraljica popa

Instagram@gisou Julia Garner utjelovit će Madonnu u novom filmu o kraljici popa
Vidi originalni članak
  • Julia Garner utjelovit će kraljicu popa u biografskom filmu
  • Nakon višemjesečne potrage i nekoliko kandidatkinja, glavna glumica je poznata, no sporedne uloge još nisu
  • Većina produkcijskih detalja još se čuva u tajnosti, a prema nekim izvorima u središtu filma će biti Madonnina svjetska turneja „Blond Ambition“ iz 1990.

Glumici Juliji Garner, našoj publici poznatoj po ulozi u hit Netflixovoj seriji „Inventing Anna“, gdje je utjelovila naslovnu ulogu Anne Delvey, ponuđena je uloga Madonne, prenosi Variety. U nadolazećem biografskom filmu o ikoni popa glumci za sporedne uloge tek trebaju biti izabrani, a velika je šansa da ćemo u drugim ulogama gledati i još neka poznata holivudska lica.

Nakon što je Madonna najavila kako će upravo ona predvoditi tim koji će raditi adaptaciju njene životne priče u film, postavila su se brojna pitanja u vezi produkcije ovog biografskog filma, a sad napokon imamo i odgovor na jedno od pitanja koje je sve najviše zanimalo. Kraljicu popa najvjerojatnije će utjeloviti mlada glumica Julia Garner.

Ostali detalji oko filma, poput na koji dio njene karijere će se film fokusirati, hoće li uključivati novu glazbu ili samo stare Madonnine pjesme, još nisu poznati.

Julia Garner, osim uloge u „Inventing Anna“, pohvale kritičara zaradila je i kroz četiri sezone serije „Ozark“, kao i u „The Assistant“. Odluka da uloga Madonne pripadne upravo njoj donesena je nakon višemjesečne potrage za savršenom kandidatkinjom. Uz Juliju Garner i druga slavna imena, poput Florence Pugh, Alexe Demie, Odesse Young te pjevačica Bebe Rexhe i Sky Ferreire, također su uzeta u obzir.

Izvori upućeni u projekt opisali su audicije kao „naporne“ te dodali kako su uključivali pjevanje, glumi i intenzivne, višesatne probe s Madonnom i njenim koreografom.

Budući da je većina informacija o filmu još uvijek obavijena velom tajne, te se vrlo malo zna i o scenariju, osim da su ga zajedno pisale Madonna i scenaristkinja Erin Cressida Wilson. Hollywood Reporter prenio je kako će u vrhuncu filma u središtu biti Madonnina svjetska turneja „Blond Ambition“, iz 1990., koja je imala izniman utjecaj na glazbu, modu i pop kulturu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Madonna Blond Ambition Tour (@blond_ambition_love)

Madonna je u listopadu prošle godine u gostovanju u emisiji „The Tonight Show“ objasnila kako je željela u stvaranju filma sudjelovati i kao scenaristkinja i kao redateljica budući da su svi pokušaju ekraniziranja njenog lika bili pogrešni.

„Razlog zašto ovo radim je jer je mnogo ljudi do sad pokušalo napisati filmove o meni, ali su to uvijek bili muškarci. Loši scenariji dogodili su se nekoliko puta“, rekla je kraljica popa. Čini se da će uskoro napokon dobiti film o svojem životu u potpunosti po njenoj mjeri.

Life&style Stiže novi Pinocchio! Trailer za remake Disneyevog crtića je tu, a glumačku ekipu predvodi Tom Hanks

Posjeti Miss7.24sata.hr