Jennifer Lopez u detalje opisala kako ju je Ben Affleck zaprosio: "Bila sam u kadi..."

Instagram
Vidi originalni članak
  • Gotovo 20 godina nakon što su prekinuli prve zaruke, Jennifer Lopez i Ben Affleck odlučili su svojoj ljubavi dati novu šansu
  • Pjevačica i glumica je prije nekoliko dana objavila da ju je Ben zaprosio, nakon što je viđena s velikim novim prstenom na lijevoj ruci
  • Jennifer je s obožavateljima podijelila i sam trenutak prosidbe 

U slučaju da si nekako propustila, Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovno su zaručeni. Nešto stariji, malo mudriji, ali jednako zaljubljeni kao i prije, ako ne i više. Gotovo dvadeset godina nakon što su prekinuli prve zaruke, Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovno će svojoj ljubavi dati priliku.

Ovoga puta Jennifer je umjesto rozog dijamanta dobila zeleni, a video prstena je objavila na snimci i opisala ga savršenim. 52-godišnja pjevačica i glumica otkrila je sladak i intiman način na koji je Affleck ponovno postavio pitanje, a koji je upravo suprotan od svih pretjeranih prosidbi na koje smo navikli od slavnih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Life&style Jennifer Lopez i Ben Affleck kupili su kuću, kako izgleda njihovo ljubavo gnjezdašce?

“U subotu navečer dok sam bila na mom omiljenom mjestu na zemlji (u pjenušavoj kupki), moja je lijepa ljubav kleknula na jedno koljeno i zaprosila. Bila sam potpuno nespremna i samo sam ga gledala u oči smiješeći se i plačući u isto vrijeme pokušavajući shvatiti da se nakon 20 godina sve to iznova događa, doslovno sam ostala bez riječi, a on je rekao: 'Je li to da?' Rekla sam DA, naravno, to je DA”, napisala je u najnovijem izdanju svog newslettera, On the JLo.

Jennifer Lopez je nastavila: “Smiješila sam se tako jako i suze su mi se slijevale niz lice, osjećajući se tako nevjerojatno sretno i cjelovito. Uopće nije bilo ništa fensi, ali to je bilo nešto najromantičnije što sam ikad mogla zamisliti... samo mirna subotnja večer kod kuće, dvoje ljudi koji obećavaju da će uvijek biti tu jedno za drugo. Dvoje vrlo sretnih ljudi. Koji su dobili drugu priliku za pravu ljubav”, zaključila je Jennifer.

Ryan Reynolds otkriva da ga često mijenjaju za Bena Afflecka: "Pitaju me kako je J. Lo"

I nas je raznježila! Otkako su ponovno zajedno, Lopez i Affleck su slađi nego ikada i svoju ljubav i privrženost često i javno pokazuju. Što se tiče prstena, napisala je: "Zelena je oduvijek bila moja sretna boja, a sada će sigurno uvijek biti."

Ranije ovog tjedna i njen tim za odnose s javnošću izdao je službenu izjavu o zarukama. 

Danas 52-godišnja pjevačica i 49-godišnji glumac trebali su se vjenčati prije točno 18 godina, no nekoliko mjeseci prije samoga vjenčanja, u siječnju 2004. godine, otkazali su sve i prekinuli. Razlog je, između ostalog, bila sva medijska pozornost koju je tada iznimno popularan par uvelike privlačio, no danas je situacija drugačija. Tijekom razdvojenosti ipak su ostali u kontaktu, a nakon što su prekinuli svoje dotadašnje veze, odlučili su svojoj romansi dati novu priliku. 

"Sada smo stariji, pametniji, imamo više iskustva, na drugačijim smo mjestima u svojim životima, imamo i djecu i trebamo biti vrlo svjesni toga", izjavila je nedavno pjevačica za magazin PEOPLE.

Posjeti Miss7.24sata.hr