Jennifer Aniston podijelila je fotografije svojih najljepših frizura. Koja po tebi glumici najbolje pristaje?

Getty Images Jennifer Aniston
Vidi originalni članak
  • Jennifer Aniston slovi za jednu od žena s najviše stila u Hollywoodu, a nije teško vidjeti zašto
  • Od serije „Prijatelji“ koja ju je proslavila, do mnogih filmova, prošetala se u brojnim modnim kombinacijama i koje nadahnjuju i mame uzdahe
  • Vješto njegujući opušten stil izgleda poput najelegantnije djevojke iz susjedstva, a mnoge žene diljem svijeta zavide na njezinoj besprijekornoj kosi

Jennifer Aniston poznata je po mnogo čemu - svojoj karizmi, talentu, humoru i frizuri koju su htjele žene diljem svijeta. Frizura koja je obilježila 90-e i postala klasik definitivno je ona od Rachel Green, odnosno Jennifer Aniston, u popularnoj seriji Prijatelji. Kada je serija bila na vrhuncu, frizura je zaludila žene diljem svijeta i ubrzo postala najtraženija u svim frizerskim salonima - dakle jedno je sigurno - kosa Jennifer Aniston nešto je na čemu smo zavidne već desetljećima.

Jennifer Aniston kaže da je konačno spremna za ozbiljnu vezu: "Bilo je lijepo biti sama, ali sad je dosta"

Ovaj tjedan, međutim, dovela je obožavatelje u tešku odluku tražeći da izaberu najbolju između njezinih najpoznatijih frizura. Naravno, odlučiti se samo za jednu bila je nemoguća misija! Tako je podijelila niz od deset fotografija, a svaka slika prikazivala je uloge koje je glumila tijekom godina, od njezine poznate frizure iz 90-ih kao Rachel Green u ranim sezonama Prijatelja (koja je naš osobni favorit) i svijetloplave nijanse iz filma "Marley and Me", pa sve do njezinog posljednjeg looka kao TV voditeljice.

Stars Kakva sličnost! Dvojnica Jennifer Aniston postala viralni hit nakon što je odglumila scenu iz "Prijatelja"

Jennifer nas je na najbolji način sve podsjetila na prekrasne trenutke svojih frizura i probudila u nama nostalgiju. Od nebrojenih stilova i duljina do različitih nijansi, nitko ne može nadmašiti Jen kada je riječ o tome da neutralnu kosu u stilu djevojke iz susjedstva učini tako nevjerojatnom i svestranom!

Jennifer Aniston je zbog upornih pitanja kad će se udati/postati majka morala na terapiju

Neki od komentara tako su bili: "Rachel uvijek i zauvijek", "Od 1-10 - sve", "Nemoj nas tjerati da moramo birati", "Rachel, naravno." A divna je vijest što barem možemo imati kosu što sličniju omiljenoj glumici jer je nedavno lansirala vegansku liniju proizvoda za njegu kose pod nazivom LolaVie.

Life&style Ovo su sastojci za smoothie koji Jennifer Aniston daje mladolikost i energiju - i poput deserta je

Posjeti Miss7.24sata.hr