Jelena Veljača obračunala se s hejtericom: "Nikada nemojte biti ovoliko zli!"

Pixsell/Marko Lukunić
Vidi originalni članak
  • Jelena Veljača jedna je od onih koja bez dlake na jeziku izražava svoje mišljenje što nerijetko privlači i pažnju mnogih hejtera
  • Scenaristica i producentica ne ostaje im dužna, a tako je i javno objavila posljednji hejterski komentar upućen joj na Instagramu
  • Jelena je prenijela prilično zlonamjernu opasku jedne pratiteljice upućenu na račun humanosti i napisala 'nikada nemojte biti ovoliko zli''

Iako je u više navrata kao javna osoba bila izložena hejterskim komentarima, scenaristica i producentica Jelena Veljača ne želi se naviknuti na nimalo dobronamjerna bockanja na društvenim mrežama. Blagdansko vrijeme koje potiče humanost jednu njezinu pratiteljicu odveo je u krivom smjeru, a Jelena je njezin komentar objavila pod naslovom ''Odluka za Novu: nikad nemojte biti ovoliko zli''

Život Jelena Veljača i #spasime traže od poznatog voditelja ispriku zbog seksističkog komentara

Zatim je pokazala poruku pratiteljice. 

''A da jedan darujete nekom djetetu čiji roditelji nemaju ni za jedan? Vi ste ipak poznata humanistkinja i promovirate solidarnost', napisala joj je korisnica društvene mreže. 'A kako znate da nije?', nadovezali su se drugi pratitelji.

''Pretpostavljam. Previše se razbacuje novcem da bi se nečeg takvog sjetila'', bila je ustrajna nezadovoljna pratiteljica.

Ovo nije prvi put da su Jelenu napadali hejteri. Na Dan pada Vukovara objavila je fotografiju na kojoj izvodi vježbe joge u društvu svog psa, a jedan korisnik kritizirao je njezin sadržaj. 

''Dan je pada Vukovara. Zašto ne objaviš nešto u vezi toga? Zašto ne govoriš o silovanim majkama i djevojkama, o sinovima koji su nestali i majkama i sestrama koje su mučeni? Zašto im ne odaš počast?', uputio je pratitelj kritiku.
Jelena mu nije ostala dužna. 

Nove ljubavi Jelena Veljača progovorila o novom dečku: "Ne vidim zašto bi brak bio isključen"

 'Jer sam se probudila i napravila praksu, što je posve nepovezano s Vukovarom. Zaboga. zašto ste vi toliko agresivni?' uzvratila je i dodala: 'To je toliko postalo opasno na internetu. ako radiš jogu 18. studenoga, onda ne poštuješ silovane žene grada Vukovara, potpuno ludilo', odgovorila mu je glumica. 

Bivša supruga glumca Dražena Čučeka, s kojim ima kćerku, malenu Lenu,  prilično je aktivna na društvenim mrežama. Poznata je po svom aktivizmu, borbi za ženska prava i socijalnoj osjetljivost, a ne libi se podijeliti i svoja razmišljanja o aktualnostima zbog čega se nerijetko nađe i na meti negativnih komentara.

Posjeti Miss7.24sata.hr