Jelena Rozga i Stjepan Hauser na istom mjestu prvi put nakon prekida?

Pixsell/Sanjin Strukic
O njihovoj se vezi puno pisalo dok 2017. godine nije stigla vijest o prekidu. Ovaj se bivši par nije susreo ni na jednom javnom događaju nakon prekida - do sada
Vidi originalni članak

U beogradskoj Štark Areni 29. siječnja ove godine održat će se glazbeno-scenski spektakl, koji će prema najavama biti jedan od najvećih na ovim prostorima. Riječ je o dodjeli glazbenih nagrada Music Award Ceremony na kojoj će nastupiti brojni izvođači iz cijele regije - Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. 

STARS Poznate žene o propitkivanjima o majčinstvu: "Mislim da nije ničija stvar kad ću ja roditi"

Svoje pjesme izvest će i neki od naših glazbenika, među kojima su Petar Grašo, Tony Cetinski i Massimo Savić, a posebnu pozornost privukla su još dva imena koja su se pronašla na popisu - Jelena Rozga i Stjepan Hauser. Ovo će biti njihov prvi susret na javnom događaju nakon prekida 2017. godine. 

Par je iznenadio javnost kada su nakon dvije i pol godine veze i zaruka priopćili da se razilaze i da svako kreće svojim putem. Pjevačica je preko svog predstavnika za medije poslala priopćenje u kojemu je dala objašnjenje za prekid: 

"Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete."

Ni 41-godišnja pjevačica ni 32-godišnji violončelist nisu se oglašavali o njihovom odnosu nakon prekida, a Hauser je prošle godine izazvao burne reakcije korisnika društvenih mreža kada je s atraktivnom pijanisticom Lolom Astanovom otpjevao Rozginu pjesmu Oprosti mala

Ispod videa kratko je napisao: "Tražili ste, dobili ste! 'Oprosti mala' od Rozge, uživajte!" I dok su jedni hvalili njihovu izvedbu, neki su ga napali i stali u Rozginu "obranu". 
 

Hauser se brzo nakon toga oglasio kako bi dao objašnjenje za izbor pjesme: "Želim ovim putem svima razjasniti neke stvari jer je očigledno došlo do velikog nesporazuma. Čini mi se da mnogi od Vas nisu vidjeli moju prijašnju objavu. U prethodnoj objavi, htio sam malo razveseliti sve Vas koji ste me podržali u pjevanju te sam Vas upitao da u komentarima napišete pjesmu koju želite najviše čuti... Najviše likeova dobila je upravo pjesma 'Oprosti Mala' u izvedbi Jelene Rozge. Nisam imao ni u jednom trenutku namjeru izrugivanja ili išta negativno, već dapače, osobno smatram da je pjesma prekrasna i htio sam iskazati poštovanje prema svima koji su izglasali upravo tu pjesmu. Posebno smo se potrudili da nikako ne uvrijedimo ni pjevačicu, a ni da iznevjerimo Vas, što se vidi u načinu kako smo interpretirali samu pjesmu. Širimo ljubav i pozitivu, a ne mržnju."

Stars Stjepan Hauser okreće stranicu. Nova karijera na pomolu?

Hoće li doći do susreta ovog bivšeg para saznat ćemo sljedećeg utorka, za kada je zakazan glazbeni spektakl. 

Posjeti Miss7.24sata.hr