Je li to Nina Badrić svijetu pokazala tko je njena nova ljubav?

instagram @janko_popovic_volaric
Popularna pjevačica zaintrigirala nas je novom objavom na Instagramu, pa se pitamo je li to potvrda na u Nininom životu doista postoji novi muškarac?
Vidi originalni članak

Nina Badrić, jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica nije rječita kad je u pitanju njezin ljubavni život. Nakon što se krajem listopada počelo šuškati da je prekinula jednogodišnju vezu i zaruke s poduzetnikom Tinom Bralom jer na njezinoj ruci više nije bilo prstena od bijelog zlata s dijamantom i sama Nina je svojim objavama na Instagramu dala do znanja da je toj vezi došao kraj. 

No posljednja slika na Nininom profilu dala nam je naslutiti da je možda ipak ponovno zaljubljena. Naime, objavila je sliku na kojoj se nalazi u društvu Ivana Ivanovića, srpskog televizijskog voditelja s čašom vina dok ju Ivan nježno grli i ljubi u obraz te je napisala ''Za nove početke ❤️ I Bog nekad nekad krivom crtom piše pravo''.

Brojni Nini pratitelji fotografiju su odmah lajkali i komentirali, a neki od komentara bili su: ''Duše su se srele'', ''Lijepo je znati da si nekome bitan'', ''Predivni ste'', te brojna srca. Podsjetimo kako su još 2012. godine mediji povezivali Ninu i Ivana, a tada je Nina za Story.hr rekla: ''Navodi da sam u ljubavnoj vezi s Ivanom ne drže vodu. Odgovorno tvrdim da je to obična laž. Jedino je istina da smo bili u Istri zajedno, ali s nama je bio i Bernard i Ivanova kći. On je naš zajednicki prijatelj i tu nema ničega čudnoga ili novoga.Tko god tvrdi drukčije, očito ima bujnu maštu, što i dalje ne mijenja činjenicu da govori neistinu''. 

Stars Šime Vrsaljko objavio novu fotku sa suprugom - i preslatki su!

Za sad se 46-godišnja Nina osim fotkom na Instagramu nije oglasila veže li ju ipak nešto više od prijateljstva s 43- godišnjim voditeljem. Iza Nine je i šestogodišnji brak s Bernardom Krasnićem koji je završio 2012. godine, a Ivan je također bio u braku iz kojeg ima kćer. 

Posjeti Miss7.24sata.hr