Jason Momoa se rasplakao "kao beba": Što je toliko dirnulo najzgodnijeg frajera svijeta?

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Jason Momoa snažan je, muževan i zgodan, a to ga nije spriječilo da prizna da je plakao "kao beba" na popularni crtani film
  • Riječ je o novoj ekranizaciji "Kralja lavova" koji obara sve rekorde u kinima diljem svijeta
  • Film ga je oduševio, a pogledao ga je povodom rođendana12-godišnje kćerkice Lole

Jedan je od najsnažnijih i najmišićavijih muškaraca svijeta, ali i on plače. Jason Momoa pokazao je svoju nježnu stranu kad je priznao da je nekoliko puta zaplakao na popularni film.

Riječ je o novoj ekranizaciji "Kralja lavova" kojeg je popularni glumac nedavno pogledao. Bilo je to na proslavi rođendana njegove 12-godišnje kćerkice Lole.

"Sretan rođendan ljubavi! Tako sam zahvalan što sam kod kuće sa svojom obitelji", napisao je Momoa ispod nekoliko fotografija objavljenih na Instagramu.

"Veliko hvala Disneyju što nam je omogućio da imamo proslavu za našu Lolu. "Kralj lavova" je predivan i čestitam svima koji su na njemu radili. Bilo je emocionalno i epsko, hvala što ste me rasplakali bezbroj puta ispred hrpe djece", dodao je 39-godišnji glumac.

U privatnom su prikazivanju filma uživali i njegova 51-godišnja supruga Lisa Bonet i njihov 10-godišnji sin Nakoa-Wolf. 

Popularni je glumački par svoju vezu započeo 2005. godine. Nakon dvije godine dobili su svoje prvo dijete, kćerkicu Lolu, a godinu kasnije sina Noakou-Wolfa.

Dok su zgodnom glumcu Lola i Nakoa-Wolf jedina djeca, lijepa Lisa iz prijašnjeg braka s Lennyjem Kravitzom ima 30-godišnju kćer Zoe.

Stars Jason Momoa nikad bliže: Seksi glumac šeta Budimpeštom i mami uzdahe!

Lenny i Lisa u odličnim su odnosima, a čini se da njezin bivši suprug obožava sadašnjeg.

Naime, popularni je pjevač u jednom intervjuu izjavio kako mu se sviđa što su njihove obitelji spojene, jer mu je sada Jason kao brat pa jako voli i njihovu djecu.

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!
 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr