Janko Popović Volarić našao je način kako da s prijateljima popije kavu na Cvjetnom trgu

Instagam
Vidi originalni članak
  • Premda znamo da u ovim trenutcima nužna, socijalna izolacija i udaljenost od prijatelja ponekad nam teško pada
  • Janko Popović Volarić odlučio se našaliti sa cjelokupnom situacijom te je pokazao kako danas izgleda njegova kava s prijateljima u centru grada
  • U ovom slučaju prijatelje su mu predstavljale keramičke figurice, a glumac se s njima odlučio podružiti i u mlađem i u starijem izdanju

Ponekad nam se čini kako su dani u kojima prakticiramo socijalnu distancu beskonačni te baš kao što pjesma kaže "bez broja, imena  i boja". Glumac Janko Popović Volarić odlučio se našaliti s ovom situacijom pa je na svoj Instagram postavio dvije fotografije koje prikazuju kako u proljeće ispija kavu s prijateljima na Cvjetnom trgu. No, budući da poštuje pravila i izbjegavanja društvenih kontakata, uz Janka su se na improviziranoj kavi našle keramičke figurice.

Kao jaje jajetu Sin Mela Gibsona također je glumac - neki kažu da je isti tata, drugi nikako. Što ti misliš?

A kako bi naglasio dojam da vrijeme u izolaciji leti odlučio je postaviti isti scenarij koji bi trebao svjedočiti o tome kako je sve isto i u godini 2048-oj. Razlika je naravno u njegovu izgledu pa se glumac odlučio postarati putem aplikacije kako bi pratiocima pomnije dočarao svoju ideju.

Borba protiv korone 16 ideja uz koje ćeš uspjeti izvući najbolje iz samoizolacije

Pratioce je ovom idejom uspio i nasmijati, a bilo je i onih koji su mu udijelili pokoji savjet kako da druženje s prijateljima prođe u što zabavnijem tonu. Tako mu je jedna pratiteljica poručila sljedeće: "Frendovi odlični, još ako popiješ koju rakiju s njima imat ćeš s kime i razgovarati". Ipak, najveći broj komentara bio je usmjeren na glumčev izgled, a obožavateljice nisu uspjele propustiti prokomentirati da će, sukladno projekcijama, sjajno izgledati i kao 68-godišnjak. Slažeš li se i ti?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr