Iznenađena? Mnogi ne znaju da je Lorelai iz Gilmoreica u vezi s ovim dobro poznatim glumcem

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Lorelai i Rory Gilmore sedam su sezona svojim zanimljivim ljubavnim životom golicale pažnju gledatelja popularne serije "Gilmorice", no za razliku od njih malo se zna o ljubavnom životu glumica koje su ih utjelovile 
  • Laura Graham i Alexis Bledel svoje dugogodišnje veze s kolegama glumcima uspješno kriju od očiju i interesa javnosti 
  • Dok je Lauren u vezi s kolegom iz serije "Braća i sestre" Peterom Krausom, Alexis je udana za "momka s Madisona" Vincenta Kartheisera

Glumice Lauru Graham i Alexis Bledel proslavile su uloge majke Lorelai i kćeri Rory u megapopularnoj seriji Gilmorice. Obožavatelji su kroz sedam sezona mogli uživati u zgodama i nezgodama ovog veselog dvojca, a posebnu pažnju privukao je njihov zanimljiv ljubavni život. Među zagriženim fanovima serije lomila su se koplja s kime trebaju završiti protagonistice, a njihove ljubavne odluke i danas povlače raspravu na društvenim mrežama. 

Beauty Jesu li ovi megapopularni proizvodi dio tvoje beauty rutine?

Glumica Lauren Graham svoj privatni život uspješno krije od očiju javnosti, a to se posebno odnosi na vezu s 54- godišnjim glumcem Peterom Krausom. Premda je par u vezi čitavo desetljeće, obožavatelji se redovito iznenade kad saznaju da su u vezi! Posebno ako uzmemo u obzir da ih javnost pamti kao brata i sestru iz popularne serije "Roditelji i djeca" koja se svojevremeno prikazivala na domaćim ekranima. Lauren i Petar upoznali su se još 1995. godine na snimanju serije "Caroline u gradu", no iskra se nije rasplamsala na prvu. Zanimljivo, kako je kasnije priznali u televizijskim intervjuima, njihovi kolege su već tada naslutili kako bi ovaj dvojac činio sjajan ljubavni par

Velike ljubavi Tom Hanks i Rita Wilson: Svi detalji najveće holivudske ljubavi koja traje više od 30 godina

Prikrivene simpatije

Peter se prisjetio njihovih početaka te je u jednom televizijskom intervjuu ispričao kako ga je Lauren zamolila da joj pomogne premjestiti namještaj u stanu, no kako tada taj poziv shvatio isključivo kao prijateljski. Ovu priču potvrdila je i glumica dodavši kako su ostatak večeri proveli igrajući društvene igre. Na kraju je priznala kako joj se već tada svidio, ali se veza nije razvila u željenom smjeru.

Znakoviti susret na dodjeli nagrada

Povremeno su se susretali na crvenim tepisima i dodjelama nagrada, a znakovito je da su 2002. godine bili upareni kako bi dodijelili jednu od nagrada Udruženja američkih glumaca. Lauren se tog trenutka posjetila u autobiografiji "Talking as Fast as I Can: From Gilmore Girls to Gilmore Girls (and between) te navela: "Tek što su se naša imena objavljena, okrenuo se prema meni i mirno rekao:" Želiš li se držim za ruku?" Nju je to pitanje iznenadilo, ali je pristala hodati s njim ruku pod ruku na podiju. "Kad smo se Peter i ja držali ruke te večeri sve te godine, nisam imala pojma da ćemo jednog dana završiti zajedno. Bilo bi tako lijepo da mi je u tom trenutku mogao reći "Gledaj, večeras nije naše vrijeme, ali idemo odavde i naučit ćemo hrpu stvari zbog kojih će ovo između nas funkcionirati otprilike pet godina od sad - vidimo se tada!"

Glumačka diva O životu legendarne Joan Collins snima se tv-serija! Koje će sve pikanterije iz prošlosti seks simbola prikazati?

Serija koja je promijenila sve

Sve je došlo na svoje kada su 2010. godine pristali raditi na seriji "Roditelji i djeca" u kojoj je Peter tumačio ulogu Adama, najstarijeg sina obitelji Braverman, dok je Lauren utjelovila njegovu sestru Sarah. Par je tada započeo ljubavnu vezu koja uspješno traje do današnjih dana. Pojedinosti o svojoj vezi uspjeli su zadržati dalje od očiju i ušiju znatiželjnika, a 51-godišnja glumica je priznala kako uživaju zajedno te kako je sretna što joj je život stavio upravo njega na put. 

Kakva majka, takva kći

U ovom slučaju vrijedi ona "kakva televizijska majka takva i kći" budući da je oko svog ljubavnog života tajnovita i Alexis Bledel. Dok je Rory neodlučno birala između Dylana, Jesseja i Logana, Alexis nije puno dvojila te je od susreta 2012. godine u vezi s glumačkim kolegom Vincentom Kartheiserom. Par se upoznao na snimanju serije "Momci s Madisona"  u kojoj je Vincent tumačio jednu od glavnih uloga, onu probitačnog prodavača Petea Campbella. Glumica se tada pojavila u gostujućoj ulozi, glumila je njegovu djevojku Beth Dawes. Znakovito, kemija između para prelila se s ekrana na stvari život te je par ubrzo započeo vezu koja je dvije godine kasnije okrunjena brakom

Beauty Samo jedan detalj na tvom licu može napraviti veliku promjenu

"Yin i Yang"

U jesen 2015. godine postali su roditelji dječaka čije ime još uvijek nije poznato javnosti. Par je osobni život odlučio držati u strogoj tajnosti te je i sama vijest o rođenju djeteta u medije dospjela šest mjeseci po njegovu rođenju. Također, supružnike Kartheiser se rijetko može vidjeti zajedno u javnim pojavljivanjima. Dok oni o svojoj vezi mudro šute, kako je riječ o skladnom paru potvrdili su njihovi bliski prijatelji pa je tako glumica Elizabeth Moss ustvrdila: "Oni su yin i yang. Vinnyja poznajem 12 godina, a Alexis je preslatka. Nikad nisam vidjela Vincenta tako sretnog, stvarno je to cool. "

Posjeti Miss7.24sata.hr