Ivana Vida odbrusila djevojci zbog ružnog komentara o suprugu. S punim pravom

Pixsell/Sanjin Strukic
Supruga našeg poznatog nogometaša Domagoja Vide stala je u obranu svog supruga, ali i njihovog braka nakon potpuno neopravdanog i neprihvatljivog komentara jedne djevojke...
Vidi originalni članak

Ivana Vida svakim danom broji sve više pratitelja na Instagramu čime je njezina popularnost svakim danom sve veća. Nerijetko dijeli fotografije sa suprugom Domagojem i neodoljivim sinčićem Davidom, koji je pokupio simpatije diljem svijeta još na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. 

Nije tajna da bračni par Vida živi idiličnim obiteljskim životom. Sudeći prema objavama 24-godišnje Metkovčanke, između njih dogodila se prava ljubav, premda neki kao da u to odbijaju povjerovati. To pokazuju negativnim i ružnim komentarima na društvenim mrežama na račun njihovog braka, ali i izgleda, što je u potpunosti neprihvatljivo. 

Stars Kako su izgledali počeci naših WAGsica na Instagramu?

Upravo jedan takav komentar pokrenuo je raspravu na Ivaninom profilu, koji prenosimo u cijelosti:

"Moraš imati želudac za spavati s ovakvim, makar bio dobar do neba i natrag što pretpostavljam da je," napisala je jedna djevojka u komentaru ispod Ivanine i Domagojeve fotografije na Ivaninom profilu.

Ivana je u veoma kratkom vremenu oštro odgovorila: "Natasia, šteta lijepog imena za plitku osobu kokošjeg mozga. Ono što trebaš znati o meni, s obzirom na to da si na mom profilu od 7:00 ujutro i 'čačkaš', je da me dobrota uzbuđuje, a sa želucem se nisam ni rodila."

Na to je uslijedio Natasijin odgovor: "Ja odvjetnik, ti konobarica, nećemo o kokošima. A na tvom mjestu ne bih odgovarala na komentare okolo, frendici sam poslala, brijala sam da to ne čitaš, al' vidim da te ovo pogodilo, oprosti."

Ivana je nastavila u oštrom tonu: "Misliš ja diplomirani farmaceut? A j***** si ti odvjetnica kad 'briješ'! Sad se tjeraj s profila da ne bi i ti ostala bez želuca!"

Tijekom rasprave Ivani su stizali komentari podrške njezinih pratiteljica na Instagramu:

"Ivana Vida obožavam te!"

"Bravo Ivana Vida!"

"Diploma i titula ne govore ništa o ljudskom karakteru i nivou. Sve se da naučiti napamet i doći do akademske titule. Never mind, mislim da u biti nije vrijedno gubiti vrijeme na ovakvim osobama punima ljubomore i negativnosti."

"Jao, što je netko ljubomoran! To su mi najjače osobe koje žele biti ti i provode 24/7 na tvom profilu. Ivana Vida, najbolja si!"

ŽENE NOGOMETAŠA Je li ovo nova popularna frizura među ženama nogometaša?

Imamo li mi uopće pravo komentirati nečiji izgled, posebno u negativnom smislu? Mislimo da ne. Ljepota je u očima promatrača. Drugim riječima, svatko je lijep na svoj način. Ono što je u ovoj priči pozitivno je to što su brojne djevojke stale na Ivaninu stranu, dok ni jedna nije stala uz negativni komentar. 

Posjeti Miss7.24sata.hr