Iva Radić ispratila je kćer na maturalnu, a odabiri mame i kćeri oduševili su brojne poznate Hrvatice

Instagram
Vidi originalni članak
  • Ponosna majka Iva Radić jučer je na društvenim mrežama otkrila kako je njezina starija kćer Tasha Balaban imala maturalnu večer
  • Tom prilikom objavila je dvije fotografije koje su rezultirale nizom komplimenata i čestitki brojih poznatih dama
  • Za ovu svečanu priliku maturantica je zasjala u haljini Aleksandre Dojčinović, dok se Iva odlučila na haljinu iz limitirane Zarine kolekcije

Poduzetnica Iva Radić sinoć je otpratila svoju najstariju kćer Tashu Balaban na maturalnu večeru, a tom prilikom je na svom Instagramu objavila dvije fotografije kojima je poželjela na društvenim mrežama ovjekovječiti ovaj, za mnoge, važan događaj u odrastanju.

Objavu je popratila sljedećim opisom: "Neopisivo sam ponosna, moja prva Tasha Balaban maturantica. Sretno ljubavi mamina, ideš nam dalje, Pariz, čekaj je!". U jednom od svojih posljednjih televizijskih intervjua ova bivša Kraljica Hrvatske je potvrdila kako njezina starija kći svoje daljnje školovanje namjerava nastaviti izvan granica Hrvatske i to upravo u francuskoj prijestolnici.

talk-show Iva Radić otkrila je Neveni insajderske informacije o Melaniji Trump koje bi te mogle iznenaditi

Oduševile modnim odabirom

Za ovu svečanu priliku majka i kćer zasjale su u raskošnim svečanim haljinama. Maturantica Tasha odabrala je crnu haljinu 'Paloma' brenda Leilou, čija je dizajnerica  Aleksandra Dojčinović. Cijena ove haljine iznosi 4.499,00 kuna, a osim u crnoj dolazi i u bijeloj, ružičastoj i ljubičastoj verziji. Haljinu je opasala dekorativnim remenom s apliciranim cvijetom koji također možeš pronaći u ponudi istog brenda.

Ponosna majka Iva odlučila se na cjenovno prihvatljiviju, ali jednako raskošnu drapiranu ljubičastu haljinu iz limitirane Zarine kolekcije koju trenutačno možeš pronaći na sniženju za 399,90 kuna.

 

Life&style Doznali smo tko je slavni Andrija iz omiljene reklame i porazgovarali smo s njim

Komplimenti su pristizali sa svih strana

Čestitke povodom uspješnog završetka srednjoškolskog obrazovanja majci i kćeri uputile su i brojne dame iz domaćeg javnog života. Svoj komentar tako nisu propustile ostaviti Jelena Veljača, Ana Radišić, Minea, Ljupka Gojić Mikić, Anica Kovač, Iva Todorić i Nevena Rendeli Vejzović. Niz komplimenata bio je na račun izgleda mlade Tashe koja je uistinu izrasla u prekrasnu djevojku. A kako godine lete nije se mogla načuditi ni voditeljica Mirna Zidarić koja je prokomentirala: "Pa kad prije ona mala Tasha!". S ovom konstatacijom složila se i sama Iva koja je na spomenuti komentar odgovorila: "Pitam se i ja...uf!"

 

Posjeti Miss7.24sata.hr