Indira i Viktorija Rađa odlučile su se za kožnatu haljinu, kojoj bolje pristaje?

Instagram/Miss7
Vidi originalni članak
  • I poznate Hrvatice znaju kako su kožnate haljine vrlo popularne ove sezone
  • Upravo su njih odabrale Indira Levak te Viktorija Rađa
  • Obje su pokazale noge u kratkim haljinama koje su, zapravo, vrlo slične. Kojoj bolje stoji?

Krenula je sezona raznih društvenih događanja pa s nestrpljenjem očekujemo modne odabire poznatih Hrvatica koje zamijećujemo i po njihovom modnom stilu. U korak su s novim trendovima te ih svaka kombinira na svoj način. A da je koža ove jeseni pravi hit, znaju i Indira Levak te Viktorija Rađa koje su odabrale mini haljine upravo od tog materijala.  

Life&style Što bi danas radila i kako bi izgledao tvoj dan da nemaš mobitel?

Viktorija Rađa odlučila se za crnu, mini kožnatu haljinu dugih rukava s puf ramenima modnog brenda Elfs, upravo se u njoj pojavila na nedavno održanoj modnoj reviji brenda. Uz nju je kombinirala vrtoglavo visoke crne sandale te crnu torbu, a na ruci u kojoj je bila torba isticao se veliki prsten u obliku leptira kojim je zaokružila svoj stajling. 

Indira Levak se odlučila za sličan model haljine, no njezina je imala kratke rukave te također puf ramena. Pjevačica ju je odjenula za svoj boravak u Sarajevu, a iskombinirala ju je sa crnim čizmama iznad koljena s visokom potpeticom. 

Ulična moda Djevojke na špici nose 2 nova hit modela kožnatih hlača, evo gdje ih možeš kupiti

Indiru smo u toj haljini imali prilike vidjeti i krajem rujna kad ju je nosila s crnim najlonkama te gležnjačama na petu. I iskreno, ne možemo se odlučiti u kojoj nam kombinaciji izgleda bolje. 

Tko po tebi bolje nosi kožnu haljinu, Viktorija ili Indira? 

Posjeti Miss7.24sata.hr