Iako više neće biti zajedno, Sylvester Stallone i Jennifer Flavin ostaju posvećeni svojim prelijepim kćerima

Instagram @jenniferflavinstallone kćeri Sylvestera Stallonea s majkom Jennifer Flavin
Vidi originalni članak
  • Ubrzo nakon što je objavljeno kako se jedan od dugovječnijih parova u Hollywoodu razvodi, Jennifer Flavin potvrdila je da se par sporazumno razvodi
  • Još prije tri mjeseca na društvenim mrežama su objavili dirljive poruke povodom 25. godišnjice braka, no dugogodišnjem braku sad je ipak došao kraj
  • Sylvester Stallone i Jennifer Flavin zajedno imaju tri kćeri, a ljubav i ponos prema njima uvijek su naglašavali i javno iskazivali

Vijest da se Sylvester Stallone i njegova supruga, Jennifer Flavin, razvode nakon 25 godina braka, za mnoge je stigla kao iznenađenje.

Jennifer je zahtjev za razvod podnijela prošlog petka, a za časopis People je izjavila: “S tugom objavljujem kako sam nakon 25 godina braka podnijela zahtjev za razvod od svog supruga Sylvestera Stallonea. Iako više nećemo biti u braku, uvijek ću cijeniti trenutke naše veze duge više od 30 godina koju smo dijelili te znam da smo oboje posvećeni našim prekrasnim kćerima”, rekla je Jennifer Flavin.

Par se rastaje sporazumno, a Jennifer je za svoju obitelj zatražila privatnost.

Iako su prije samo tri mjeseca proslavili 25. godišnjicu braka i obilježili je dirljivim objavama na društvenim mrežama, čini se da im u braku ipak nisu cvjetale ruže.

Stars Jason Momoa i Lisa Bonet se pomirili? Odlučili su dati braku drugu šansu

Oboje su povodom 25. godišnjice na Instagramu objavili poruke pune ljubavi jedno prema drugome. “Sretna 25. godišnjica mojoj predivnoj supruzi. Nema dovoljno riječi kojima bih opisao što ova nevjerojatno posvećena, strpljiva žena znači za naše živote i volio bih da ih ima još 25! Hvala ti, dušo!”, objavio je Sylvester Stallone na svojem profilu, a Jennifer mu je u komentarima odgovorila “Hvala ti, ljubavi! Volim te tako puno i provest ćemo i sljedećih 25 godina zajedno! I dalje me nasmijavaj i tvoja sam do kraja života!”

I sama je svojem uskoro bivšem suprugu posvetila objavu na Instagramu, koja je otad obrisana s profila.

Nakon toga, 10. kolovoza je objavila fotografiju gdje je u zagrljaju svoje tri kćeri. “Ove djevojke su moj prioritet. Ništa drugo nije važno. Nas četiri zauvijek”, napisala je Jennifer. 

Glumac Sylvester Stallone (76) i poduzetnica i model Jennifer Flavin (54) vjenčali su se 1997., nakon što su se prvo upoznali 1988. u jednom restoranu na Beverly Hillsu. Zajedno imaju tri kćeri, Scarlet (20), Sistine (24) i Sophiju (25). Sylvester Stallone ima još dvojicu sinova iz prethodnog braka sa Sashom Czack, Seargeoha i Sagea, koji je preminuo 2012.

U intervjuu za Paris Match prije nekoliko godina, Jennifer Flavin izjavila je kako je Sophia, od njihove tri kćeri, najsličnija svom ocu. “Imaju posebnu povezanost, slično misle, a imaju i iste geste. Sophia je ljubav  njegovog života”.

Sophia je studirala modu, a trenutno sa sestrom Sistine vodi podcat 'Unwaxed'. Osim podcasta koji ima sa sestrom, srednja kći Sylvestera Stallonea i Jennifer Falvin krenula je stopama oba svoja roditelja te se okušala i u glumi i modelingu. Najmlađa Scarlet, prošle je godine završila srednju školu, a ove upisala koledž.

Uskoro bivši bračni par uvijek je naglašavao koliko im je bitna sreća njihove djece te da su prisutni u njihovom odrastanju, unatoč gustom poslovnom rasporedu. 

Iako to nije uspijevao uvijek, pogotovo prilikom odrastanja svojih dvojice sinova, Stallone je ipak pronalazio način da slavi bitne trenutke u životima svoje djece.  Za Women’s Day jednom je prilikom rekao: “Danas sam mnogo bolji otac i suprug nego što sam to bio ranije…Ponekad mislim da bi svi muškarci trebali čekati 50. da se skrase”.

Na Instagramu tako često objavljuje koliko je ponosan na svoje kćeri te zahvalan na njima. “Imao sam puno sreće da imam ovakvu predivnu djecu koja su mi donijela samo radost”, napisao je 2021.

Life&style Ljubavna priča kraljice Elizabete II. i princa Philipa: "Kraljičino zdravlje počelo se urušavati kad je izgubila supruga"

 

Posjeti Miss7.24sata.hr