I u najekscentričnijem outfitu JLo pokazuje da je njezin ukus savršen. Kao i tijelo

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Ona može sve: jednako dobro izgleda u tajicama i tregericama, kao da je skoknula do dućana, bajkovitim i raskošnim haljinama na crvenom tepihu kao i u superotkačenim i napadnim komadima poput ovoga
  • Valentinov kaput-pončo primjer je ovog posljednjeg
  • Upadljiv komad je tako dobro iskombinirala s diskretnijim ostatkom outfita da je uravnotežila cijeli dojam i bila - savršena

Oko kamere dežurnih novinara uhvatilo je Jennifer Lopez pri dolasku na The Tonight Show Jimmyja Fellona. Naravno, ovo joj nije prvo gostovanje u popularnoj TV emisiji, a zajednički nazivnik svih dosadašnjih su, između ostalog Jenniferini savršeni uotfiti. Prošle je godine tako privukla pozornost ružičastom haljinom koja je podsjećala na baletnu "tutu", ove godine neobičnim kaputom-pončom s našivenim sjajnim perlicama i bijelim perjem na orukavlju i gubu kaputa. Mnogo bijelog perja!

Beauty Trikovi za ljepotu koje koristi Jennifer Lopez otkrio je njezin dugogodišnji makeup artist

Pončo potpisuje jedna od Jenniferiih najdražih modnih kuća, Valentino, a lijepo su u njemu bile istaknute i utrenirane noge 50-godišnje pjevačice. Naoko, dok je zakopčan, izgleda kao da JLo ispod njega ne nosi ništa, no zapravo je outfit bila kombinacija kratkih hlačica i bluze dugih rukava s velikom mašnom oko vrata, oboje u bijeloj boji i oboje s Valentino potpisom.

Modni dodaci: srebrna Hermesova torbica od krokodilske kože (krodili su se stvarno vratili u modu!), velike naušnice koje potpisuje Mattia Cielo, statement sunčane naočale i vrtoglavo visoke plišane platforme u ružičastoj boji. Iako je nedavno promovirala novu frizuru, ovaj put odlučila se za svoj klasik: visoki zalizani rep. Nema puno žena koje mogu nositi ovako upadljiv komad poput Valentino kaputa i tako dobro ga spojiti s ostatkom outfita da ne djeluju kao da su pretjerale.

Posjeti Miss7.24sata.hr