I oni su pokisnuli - na kišni dan ni zvijezde ne sjaje punim sjajem!

Profimedia/Instagram
Vidi originalni članak
  • Podignemo rolete - vani kiša, a kao da to nije dovoljno strašno, a još je i radni dan!
  • Kišno vrijeme nerijetko nas čini neraspoloženima, živčanima i nemotiviranima za rad 
  • A takvih osjećaja nisu pošteđene ni zvijezde poput Halle Berry, Kanye Westa, Kristen Bell i Remi koje su paparazzi ulovili na kišne dane kad im ruže nisu cvale čak ni na goblenu

Bogate i slavne svjetske zvijezde navikli smo gledati u sjajnim i blještavim izdanjima s crvenih tepiha. Bilo da odlaze na premijere, gostuju u emisijama, posjećuju dodjele nagrada i festivale te ili obavljaju svakodnevne poslovne i privatne obveze, zvijezde se nastoje pokazati u najboljem izdanju. No, ni one nisu imune na kišu i ona im, baš poput nama, često pomrsi planove. Premda se slažemo s onom starom narodnom da se ne valja radovati tuđoj nesreći, lijepo je ponekad vidjeti da su ispod svog glamura i oni obični ljudi.

Stars Prisjetili smo se kako su naše zvijezde izgledale 10 godina prije

Probudile smo se, podigle rolete i vidjeli da vani pada kiša. U tom trenutku najradije bismo zažmirile i transportirale se na Havaje. Vjerujemo da je i Kanye West u ovom trenutku pomislio isto.

Nakon što smo jedva smogle snagu i ustale iz kreveta, odjenule se i popile kavu, valjalo je krenuti u nove radne pobjede. Kiša često uzrokuje prometne gužve pa se naživciramo i prije nego stignemo na željeno odredište. Na jedno takvo jutro i Halle Berry djeluje kao da su joj potonule sve lađe. Draga Halle, u potpunosti te razumijemo.

Nerijetko nam se čini da kišni dan traje sto sati. A čini se kako se i pjevačica Remi zamislila nad time.

Izlazak na kišu uvijek je grozna stvar i nevoljko gledaš kako da to što prije obaviš pa u žurbi često zgrabiš prvi kišobran koji ti se nađe pod rukom. Isto je postupila i Jenna Dewan. Premda nas često oduševi izazovnim kombinacijama na crvenom tepihu, glumica je ovoga puta nabacila kabanicu i gumene čizme, a pod rukom joj se našao i kćerin kišobran.

Osim planova, kiša je pravi ekspert za uništavanje dobrih frizura. Posebno kad dolazi u kombinaciji s vjetrom, tu onda ne pomaže ni onaj famozni "trovremenski" šampon što jasno zna i glumica Elizabeth Hurley čija frizura nije ostala postojana.

Zato nam je najjednostavnije nabiti kapuljaču na glavu. Ovom rješenju je pribjegla i jedna od najbolje odjevenih žena svijeta, manekenka Rosie Huntington-Whiteley jer na neke dane nam jednostavno nam nije do sređivanja.

 

Zvijezde Zvijezde koje su toliko nalik jedna drugoj da bismo pomislili da su braća ili sestre

Ovakvi kišni dani spadaju u one kad jedna kava naprosto nije dovoljna. Mislimo da se s nama slaže i pjevačica Hillary Duff. Može i nam jedna, ne bi se bunile!

No unatoč kiši, stvari se moraju obavljati! Otići u kupovinu, pokupiti djecu u školi, pokupiti stvari iz kemijske čistionice...isto je zapalo i Kristen Bell. Ni ona nije odisala srećom, ali što se mora mora se.

Premda kišilo, show (odnosno obaveze) must go onšto zna i naša pjevačka diva Josipa Lisac.

Ne raduje nas saznanje da je kiša je najavljena i za ostatak tjedna! Ali kao i Tedi Spalato, sve ćemo preživit i na sve smo, ovaj put kapi, spremne. Nećemo očajavati, jer nakon kiše ionako dolazi sunce!

GASTRO Probale smo burger od janjetine i ostale prilično iznenađene

Posjeti Miss7.24sata.hr