I kod njih dominira tradicija! Evo kako su poznatim Hrvatima ispale uskrsne delicije

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Obožavamo blagdansku tradiciju zbog koje se veselimo malo zaprljati ruke i napraviti kreativni nered
  • Tako je bilo i u domovima naših poznatih koji su se uoči Uskrsa bacilli na pravljenje pince i bojanje jaja
  • Čiju su pomoć tražili i kako su ispale njihove uskrsne delicije, pogledaj u nastavku

Vrijeme je kada u svojim domovima prizivamo zamamni miris domaće pince, a mjesto ustupamo kreativnom neredu dok jaja oblačimo u njihove uskrsne kaputiće. Svake godine veselimo se tradiciji kojom slavimo najveći kršćanski blagdan, Uskrs, pa tako i ove. Unatoč svim okolnostima, upravo su domaće delicije i radost oko bojanja jaja mnogima podignule raspoloženje. Tako je bilo i u domovima naših poznatih koji su ove trenutke podijeli sa svojim najmilijima. Tko je prepustio ‘’muškim mišićima’’ pripremu domaćeg uskrsnog slatkog kruha, a tko je dopustio kćerkici da oboja jaja, saznaj u nastavku. 

DIY Ne mora sve propasti! 5 neuobičajenih uradi-sama ideja za radostan i malo drugačiji Uskrs

Jelena Veljača zajedno je sa svojom prijateljicom Ivom Radić izazovu bojanja jaja odlučila doskočiti svim proljetnim notama.

‘’Iva Radić I ja imamo lagani estetski OKP’’, našalila se Veljača ispod fotografija uskrsnih jaja posloženih u mnoštvu nijansi zelene i crvene, narančaste….

Glumica se sa svojom kćerkicom Lenom u dom bivše supruge nogometaša Boška Balabana doselila nakon snažnog potresa u Zagrebu 22. ožujka, a u zajednička karantena, izgleda, ostat će im u uspomeni po lijepim stvarima.


Doris Pinčić Rogoznica povodom Uskrsa u svom je domu oživjela za nju nostalgične uskrsne tradicije. Uz pomoć biljaka, hulahopki, ljuske luka i pregršt kreativnosti, Doris je prizvala Uskrsni ugođaj iz djetinjstva

‘’Ova situacija mi budi toliko uspomena i emocija’’, napisala je Doris na fotografiji. 

Marijana Batinić bojanje uskrsnih jaja prepustila je svojoj kćerkici Eni, jer izgleda, nije imala izbora.

‘’Nije mi dala da se petljam’’, našalila se Marijana, zatim objavila i rezultat. ‘’Ima svoj đir, ma da bih riječi rekla’’, dodala je Marijana. 

Pamela Ramljak u bojanju jaja inspirirala se savjetima svojih prijateljica, a mi smo oduševljeni rezultatima.

‘’Hvala cure na prijedlozima…ovako je ispalo’’, napisala je Pamela na slici. 

Petra Nižetić Mastelić tradicionalne hrvatske slastice oživjela je i ‘’preko bare’', u svome domu u San Franciscu kojeg dijeli sa suprugom Franom Mastelićem i sinčićem Jozom, a rezultat je fantastičan. 

Da je pravi virtuoz s kuhačom u ruci znamo odavno, a Luka Nižetić pokazao je i da mu pince idu od ruke

Life&style Mramorne pisanice ovog Uskrsa bit će pravi hit, pokušaj ih izraditi - vrlo je jednostavno

Ana Gruica Uglešić prepustila je pripremu sirnice svojim najdražim dečkima, sinu Maratu Ivanu Šalkoviću i suprugu Bojanu Uglešiću

‘’Nitko nema ruku kao ti. Kao da si kirurg, a ne psihijatar’’, napisala je Ana Gruica Uglešić i dala naslutiti kako će se u domu Uglešić dogoditi ‘’ponoćni masakr’’. 

Olja Vori za svoju sirnicu je , osim tradicionalnog dodatka limuna, upotrijebila još neki poneki tajni sastojak za odličnu aromu


A kako će uskrsna tradicija zaživjeti u tvome domu?

Posjeti Miss7.24sata.hr