Gwyneth Paltrow je na dodjeli Emmyja bila prava senzacija! Nosila je 56 godina staru haljinu

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Na sinoć održanoj dodjeli nagrada Emmy četvrti put je trijumfirala "Igra prijestolja" koja je okićena nagradom za najbolju dramsku seriju
  • Među dobitnicima su se našli i poznata filmska imena poput Jasona Batemana i Michelle Williams
  • Ipak, zbog svoje modne kombinacije prava je zvijezda večeri bila glumica Gwyneth Paltrow

U Los Angelesu je 22. rujna održana 71. dodjela televizijskih nagrada Emmy. Po uzoru na Oscare, ni na dodjeli ovogodišnjih "televizijskih Oscara" nije bilo voditelja, a zadnji put to se dogodilo 2003. godine. U povijesti dodjele ovogodišnji dobitnici neće ostati zapamćeno samo po sjajnim ulogama ili očaravajućim toaletama već i - snažnim govorima. Naime, brojni su dobitnici ovu priliku odlučili iskoristiti kako bi olakšali dušu i ukazali na aktualne probleme žene u filmskoj industriji. Tako je Michelle Williams održala motivirajući govor o nejednakosti plaća  i rodnoj neravnopravnosti kojim je razgalila okupljeno mnoštvo i nagnala u plač svoju najbolju prijateljicu Busy Philipps. Među mnogobrojnim dobitnicima, veliku pažnju privukla je pobjeda glumca Billyja Portera koji je postao prvi tamnoputi homoseksualac koji je osvojio Emmyja za najboljeg glumca u dramskoj seriji "Pose".

Za lijepu kožu Kako umanjiti tamne podočnjake i riješiti se dosadnih borica oko očiju?

Vintage kreacija uzrokovala teškoće

Posebnu pažnju na svečanosti svojim je modnim odabirom plijenila glumica Gwyneth Paltrow koja se pojavila u vintage kreaciji modne kuće Valentino iz 1963. godine. Elegantna haljina se sastojala od jednostavne suknje i crnog topa s rukavima koji su padali niz ramena. Glumica je haljinu učinila pravom zvijezdom svog outfita odlučivši se na minimalističku šminku i frizuru. Na dodjelu je stigla u pratnji supruga Brada Falchuka koji se kao producent serije "Pose" također našao među nominiranima. Ovaj izlazak na crveni tepih prvo je zajedničko pojavljivanje para nakon što su prošlog mjeseca (napokon) uselili zajedno.

Na piku komentatora

Premda se radilo o vintage komadu, Gwyneth se zbog odjevne kombinacije našla na listama najgore odjevenih. A zbog iste je postala i prava internet senzacija. Naime, haljina joj je uvelike ograničavala hodanje te je njezin neobičan hod izazvao niz dosjetljivih komentara pa je tako jedan korisnik Interneta duhovito ustvrdio da smo svi imali priliku vidjeti kako su zapravo izgledali njezini prvi koraci. Uz Gwyneth, vintage haljinu na dodjelu je odlučila odjenuti i glumica Sarah Goldberg koja je za ovu priliku izabrala haljinu francuske modne kuće Yves Saint Laurent iz 1980. godine koja je odisala šarmom zlatnog doba Hollywooda.

Haljina koja je postala ikona Isto tijelo, ista haljina: Jennifer Lopez prošetala u legendarnoj Versace haljini 20 godina nakon što ju je proslavila

 

Posjeti Miss7.24sata.hr