Gospodin Savršeni ponovno zaljubljen: Mijo Matić objavio fotografiju s novom djevojkom

Instagram@realbryannaalexis
Vidi originalni članak
  • Mijo Matić, poznatiji kako Gospodin Savršeni u vezi je s Arianom Piknjač
  • Mijina odabranica uspješna je glazbenica i influencerica
  • Par odlično izgleda zajedno, što su potvrdili i brojni oduševljeni komentari

Mijo Matić, publici najpoznatiji kao Gospodin Savršeni iz druge sezone ovog popularnog reality showa, na svojem je Instagramu otkrio kako je ponovno sretan u ljubavi.

Iako je u showu među djevojkama koje su pokušale osvojiti njegovo srce, pobijedila Slovenka Nuša Rojs, Mijo je tu vezu nedugo nakon završetka showa prekinuo. Nakon veze s Nušom, sve do sad javnosti nije pokazao novu djevojku. 

Nakon showa, Mijo se tek povremeno pojavljivao u javnosti te se fokusirao na svoj posao, treninge i projekte za koje je angažiran. Profesionalni je vatrogasac i osobni trener, a bavi se i bodybuildingom i modelingom.

Mijo je od malena sportski aktivan, a njegova prva ljubav bio je nogomet, no s 18 godina morao je prekinuti nogometnu karijeru.

Upravo je kao vatrogasac prošle godine pomagao unesrećenima nakon potresa u Petrinji i Sisku. Njegovi roditelji koji žive u Sisku, proveli su neko vrijeme kod njega u Zagrebu.

Miju su i tad upitali za njegov ljubavni status, a on je kratko odgovorio: „Vjerujem da sve dođe kad treba, bar se tako meni pokazalo. Određen tip cure nemam, vjerujem svojoj intuiciji i osjećajima tako da je vjerojatno do mene, a ne cura ili cure.“

Saznajemo I Gospodin Savršeni pomaže pogođenima potresom, hrabri vatrogasac iz Siska pokazao je veliko srce

Čini se da se situacija sad promijenila, a Mijo je novu vezu obznanio fotografijama na Instagramu uz simpatičan opis: „NamaMijo, nasMijo, omaMijo“.

Oduševljeni komentari i čestitke novom paru odmah su počele stizati: „Finally!!!! Puno sreće“, „Predivna ljubav je ovo“, „Molim da se ova dva genetska koda reproduciraju, ne znam tko je zgodniji“ i brojni drugi. 

Njegova odabranica, Ariana Piknjač, 26-godišnja je glazbenica i influencerica iz Sarajeva. Ariana je odrasla u Sydneyju, u Australiji, no 2008. se s roditeljima preselila u Sarajevo. Glazbom se kao i njena sestra, bavi od malih nogu.

Ariana svira flautu te na svojem Instagramu i YouTubeu često dijeli snimke obrada poznatih pjesama. Zahvaljujući njenom talentu i zanimljivim obradama, na Instagramu je prati 96 tisuća ljudi, dok na YouTubeu ima više od 81 tisuću pratitelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ariana Piknjač (@arianaflute)

Ariana radi i u glazbenoj školi Mali Mozart u Sarajevu, a u jednom intervjuu priznala je da ju „Rad sa djecom i sviranje flaute zaista ispunjava.“

Ariana je uspješna i nagrađivana glazbenica sa svjetskom karijerom, a dvije godine za redom bila je dobitnica nagrade za najboljeg studenta na Glazbenoj akademiji u Sarajevu.

Imala je i uspješne internacionalne suradnje, s tvorcima serije „The Simpsons“. Obrada njihove pjesme koju se napravile Ariana i njena sestra Ella, koristila se za odjavnu špicu serije.

Druga suradnja bila je sa svjetski poznatim pjevačem i producentom DJ Khaledom, za kojeg je također snimila cover njegove pjesme.

Iako Mijo nije otkrio kad su se on i Ariana upoznali  ni koliko dugo su u vezi, u jednom intervjuu, Ariana je priznala kako slobodno vrijeme voli provoditi u teretani pa je moguće da je ljubav prema vježbanju i sportu upravo ono što je povezalo nju i Miju.

Stars Ivana Mišerić ima novu ljubav? Za tajanstvenog muškarca na slici je napisala: "Sve mi je"

Posjeti Miss7.24sata.hr