Goldie Hawn (76) na slici se mazi sa psom, no svi su se zagledali u njezine ruke...

Profimedia / @salmahayek Instagram Goldie Hawn
Vidi originalni članak
  • Goldie Hawn je zadivila fotografijom sa svojim ljubimcem, no pas nije bio bitan
  • Na slikama 76-godišnja oscarovka doduše se mazi s sa psom Royem, no pozornost su su njene mišićave, isklesane ruke
  • Otkrila je i svoju fitness tajnu: biti aktivana svaki dan. "Ako nemam sat vremena, radit ću intervale od 15 minuta"

Goldie Hawn ima poseban način pristupa životu koji ljudima jednostavno izmami osmijeh. Uistinu, sam pogled na njezin Instagram račun pokazuje koliko energično glumica živi. Jedna od njezinih posljednjih objava pokazuje Goldie kako se sa osmijehom od uha do uha mazi sa svojim ljubimcem, a ono što je obožavateljima zapelo za oko su upravo glumičine isklesane ruke.   

Life&style Savršena dijagnoza! Ne raditi ništa jednako je zdravo kao i vježbanje, tako tvrde stručnjaci

"Tada sam se zaljubila, sada znam što je zapravo ljubav... i koliku razliku čini godina dana! (prijeđite prstom da vidite Roya prije točno godinu dana!)", napisala je voljena 76- godišnja glumica u opisu. Na prvoj slici Goldie se mazi sa svojim psom Royem, koji je očito prevelik da joj sjedi u krilu. Druga fotografija pokazuje Roya dok je još bio štene prije godinu dana. Na obje slike Goldie je u sportskoj odjeći i ponosno pokazuje svoju figuru.

Drew Barrymore iskreno nakon 3 propala braka: "Teško je izlaziti i biti samohrana majka."

Naravno, ljudi su bili oduševljeni. "Prekrasna Goldie, sa zgodnim Royem!", napisala je jedna osoba u komentarima. "Ostanite veseli, ostanite sretni", rekao je drugi. Oscarom nagrađena glumica otvoreno je govorila o svom cjelokupnom pristupu wellnessu. "Pijem puno tekućine i sokova, ne stavljam puno hrane u želudac i ne miješam hranu previše. Dakle, ako želim proteine, pojedem samo zdjelu leće, ne želim je miješati s puno stvari", rekla je glumica ranije.

Stars Uoči 70. rođendana Tihana Zalepugin objavila fotku u žutom badiću, izgleda kao da joj je 20

Goldie je također rekla da je vrlo aktivna - i da ima zdrav način razmišljanja. "Pokušavam ostati pozitivna i biti vrlo, vrlo aktivna. Hodam svaki dan, trčim i radim sve aktivnosti slične tome." Goldie je toliko posvećena sebi da će si dati vremena za trening, čak i kad je zauzeta. "Ako nemam sat vremena, radit ću intervale od 15 minuta", rekla je. Goldie je tijekom godina izbacila mnogo fitness sadržaja na Instagramu, uključujući i video na kojem se zabavlja dok intenzivno vježba na trampolinu uz glazbu.

Posjeti Miss7.24sata.hr