Godine su stvarno samo broj! Salma Hayek (53) i Melanie Griffith (62) pokazale su svoje zavidne linije

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Dok se mi "borimo" sa kišom i tmurnim vremenom, glumica Salma Hayek uživa na rajskim plažama
  • Pažnju medija privukla je fotografijama u kupaćem kostimu koji otkriva zavidnu liniju ove 53-godišnjakinje
  • Sjajne komentare privukla je i glumica Melanie Griffith koja se u 62. godini također odlučila "ogoliti" na društvenim mrežama

Salma Hayek podigla je prašinu na društvenim mrežama dvjema fotografijama u kojima pozira u jednodijelnom kupaćem. Dok se mi borimo s padom temperatura i pogoršanjem vremena te hrlimo u kapute i duge veste, slavna glumica uživa u sunčanom odmoru. Premda je u rujnu proslavila 53. rođendan nije se libila pozirati u 1500 kuna vrijednom kupaćem brenda Lucette.

Moda Četvrtasto lice uz ovaj trik izgledat će izduljenije i 'mekše'

 

Njezini pratitelji nisu propustili hvalospjevima obasuti ovu objavu te je glumica zaprimila mnoštvo komplimenata na svoj izgled. Doima se kao da je kod Salme sve savršeno, no sama je u objavi priznala kako joj jedna stvar ne ide od ruke, a to su upravo društvene mreže. Meksikanka se našalila kako nerijetko krivo postavi fotografiju ili uz nju priloži neodgovarajući opis. No, sudeći po boju lajkova Salma nema nikakvog razloga za brigu.

Life&style Stručnjaci savjetuju: Kako ćeš istrenirati mozak da se konačno prestaneš brinuti zbog svega

Neočekivani potez izazvao pozitivne reakcije

Još je jedna glumica ovih dana podigla buru svojim poziranjem u donjem rublju. Premda ta vijest na prvu djeluje uobičajeno i po ničemu senzacionalistički, svoj uspjeh duguje tome što je svoju zavidnu liniju u sedmom desetljeću života odlučila pokazati glumica Melanie Griffith. 

Ovaj neočekivani potez donio je glumici niz pozitivnih reakcija, a njezini pratioci su zaključili kako i u 62-godini još uvijek posjeduje "ono nešto" te može parirati znatno mlađim kolegicama. Također, iskazali su zadovoljstvo što je teško životno razdoblje iza nje. Glumica se nakon borbe s ovisnošću posvetila zdravom načinu života te liniju održava vježbanjem pilatesa i svakodnevnim trčanjem.

Posjeti Miss7.24sata.hr