Glumci iz meksičkih sapunica u koje smo bile zaljubljene

Screenshot(Smitsonian Channel
Jose, Luis, Ricardo... oni su bili fatalni momci radi kojih smo poželjele (neke i uspjele!) naučiti španjolski. Glavnih glumaca iz popularnih telenovela sjećamo se i danas, a ovi su nam bili najzgodniji
Vidi originalni članak

Nema tko djetinjstvo nije proveo uz španjolske, meksičke i brazilske sapunice kojima smo trošili najgluplje vrijeme u danu, ono prije/poslije ručka. Radi njih smo naglo propričali španjolski, zapamtili par ključnih izjava do kraja života ("yo soy tu madre!") i vjerojatno razveselili bake i djedove jer smo bili mirni punih 45 minuta. Iako su doba (dobrih!) sapunica iza nas, neki likovi urezali su nam se u sjećanje do kraja života. Vjerojatno se više neće ponoviti dvije Esmeralde, Marisol i Paulina/Paola, ali zato se pojavilo nekoliko ključnih momaka koje smo gledale iz telenovele u telenovelu.

MEKSIČKE TELENOVELE Kako danas izgledaju glumice iz meksičkih telenovela koje smo obožavali 90-ih

Za njima smo uzdisale, sanjarile da nam govore "te amo mi amor", zamišljale da provlačimo prste kroz tu gustu njegovanu kosu (realno, uvijek su imali takvu) i da ćemo, ako ništa, jednog dana naći barem kakvog sličnog "njemu". Iako smo itekako svjesne da je bilo više zgodnih glumaca iz sapunica, ovih smo se sjetili bez previše razmišljanja i to nam govori dovoljno. Vjerujemo da ćeš ih prepoznati na prvu.

1. Fernando Colunga (Esmeralda, Otimačica)

Fernando danas izgleda isto, a i dalje njeguje svoju impozantno bujnu frizuru. Ovaj meksički glumac zadnje je glumio u sapunici 2015., a karijeru je od 1988. gradio samo u njima - pojavio se u svega četiri filma! Koliko smo upućeni, u vezi je s Blancom Soto i bavi se glumom. 

2. Thiago Lacerda (Terra Nostra)

Brazilski ljepotan tamne kože, kose i plavih očiju osvojio nas je u sapunici "Terra Nostra", s kojom se proslavio diljem svijeta. I dalje glumi u sapunicama, a odradio je i nekoliko filmova te dao glas za poznate crtiće "Knjiga života" i "Knjiga o džungli". Sada više nije zgodan kao kad je glumio Mattea, ali to ionako nije bitno jer je u sretnom braku s Vanessom Loes s kojom ima troje djece.

3. Sebastian Rulli (Rubi)

Svaka sapunica je imala svog crnokosog i svog plavušana, pa si mogla s frendicom birati kojega će tko uzeti, no ako si voljela plave poprilično smo sigurne da znaš Rullija. On je argentinski glumac i model koji je na temelju telenovela pobrao i zavidan broj nagrada. Glumio je u svega dva filma, a i dalje je aktivan u sapunicama - i usudile bi se reći da izgleda jednako dobro. U sretnoj je vezi s Angelique Boyer, a iza sebe ima i propali brak. Btw ima fantastičan Instagram, stvarno si je dao truda!

4. Michel Brown (Osveta ljubavi)

Ah, Franco Reyes... Te plave oči nismo zaboravili. Ovaj argentinski glumac se upravo tom ulogom proslavio, a onda je njegova karijera postala nešto šarolikija. Za razliku od navedenih kolega, Michel je glumio i u filmovima te američkim serijama - trenutno glumi u seriji "Falco" gdje ima glavnu ulogu. U braku je s kolumbijskom glumicom iz telenovela, Margaritom Muñoz. 

5. Gabriel Soto (Draga neprijateljica)

Ovaj plavušan je poznati meksički glumac iz sapunica, kojega pamtimo iz "Drage neprijateljice". Bio je maneken, umalo postao mister svijeta 1996. godine, a bio je čak i član boy benda Kairo. Danas je samo glumac koji i dalje aktivno glumi u telenovelama, a iza sebe ima i jedan film. Od nedavno je i friško single, jer se rastavio od Geraldine Bazán, s kojom ima dvoje djece. 

Posjeti Miss7.24sata.hr